Магазините ни ще работят в петък - 24 май от 10 до 15 часа! (без Младост 1 - София) СЕДМИЧНАТА ОФЕРТА

Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Скутери

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

Масла за скутери

Има 24 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1195 отзив/а

Те са ключов фактор в правилното функциониране на всички двигателни моторни средства. Използват се най-често за превозни средства, но имат широко разпространение и също се използват за всякакъв друг тип едра моторна техника. В последните години все по-разпространени стават скутерите като бърз, маневрен и икономичен начин на превозване.

Всяко двигателно устройство има нужда от качествено моторно масло, за да функционира правилно и надеждно. Важно е да се доверите на доказан продукт при избора. В онлайн магазин Maxcar ви предлагаме разнообразие от висококачествени консумативи за скутер на достъпни цени.

Каква е функцията на двигателните масла и за какво да внимаваме?

Правилният избор на консуматив е от изключително значение. Основните функции, които изпълнява, са:

  • смазване на отделните двигателни части;
  • постоянно пречистване на цялата система;
  • охлаждане на двигателя на скутера и поддържане на безопасни температури в него.

При редовно ползване на превозното средство трябва да сте информирани на колко километра да го смените и за какво трябва да внимавате. В най-честите случаи то се сменя на всеки 10 – 15 000 км, в зависимост от начина на шофиране. Редовни технически прегледи и проверки на нивото му са необходими за поддържане доброто здраве на двигателя. Това би помогнало засичането на даден проблем. Ако нивото му намалява с очевидно бързи темпове, е възможен теч или технически проблем с двигателя. В такива случаи, най-полезно би било консултация с майстор с цел установяване на проблема.

Какви видове двигателно масло предлагаме в нашия онлайн магазин?

Ако се чудите “Какво масло да сложа на скутера?”, отговорът е в онлайн магазин Maxcar. При нас ще откриете богат асортимент на двутактови и четиритактови консумативи, които се разпределят в зависимост от мощността на двигателя, за който ще се използват:

  • двутактови – този тип е с по-опростена конструкция, съответно и по-евтин за производство. Такива масла се използват за по-малки 2т мотоциклети, мотопеди и скутери. Подходящи са за градски условия и ниски до средни скорости на придвижване. Подобни двигатели са с по-висок разход както на гориво така и на масло за еднаква мощност сравнено с четиритактови двигатели.Те са подходящи за устройства с по-ниска мощност.
  • четиритактови – те се използват за 4т мотоциклети и скутери с по-висока двигателна мощност. Те са по-екологични, правят двигателя по-безшумен и съответно могат да са по-икономични в сравнение с двутактовите. Това обаче се компенсира с по-скъпото им производство.

От Maxcar знаем колко е важно качеството на този тип консумативи за работата на вашето превозно средство. Поради тази причина, работим само с доказани производители на масла за скутери, каквито са Motul, Repsol, Bardahl. Ще ги откриете в 1 литър и 2 литра. Разполагаме и със смазочен гел Motul, който е в компактна опаковка от 150 мл.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95