Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Трансмисия

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

API

API

JASO

JASO

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Масла за скоростни кутии

Има 101 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1195 отзив/а

Поръчката на правилното машинно масло е за един от най - главните параметри за правилното функциониране и надеждност на двигателя. Така, че към подобен въпрос си струва да се подходи с достатъчно голяма сериозност. Вашето пазаруване ще бъде значително облекчено от факта, че въпреки всичкото многообразие от стоки, всички машинни масла се подчиняват на единна система.

Класификация на API по предназначение на продукта: особености

Американската класификация API {получи сред шофьорите най-голяма популярност. По тази схема, всички моторни масла са могат да бъдат разделени на три различни класа по своето предназначение:

  • S - надежден артикул, който се използва в бензиновите двигатели (всяко следващо поколение получава нова буква);
  • C - качествени масла, които са подходящи за дизеловите двигатели, отиват също в хронологичен ред;
  • EC - нов вид качествен продукт, който се отличава с наличието на енергоспестяващи характеристики, маловискозност, намалява разхода на гориво.

Също така могат да се отличи отделен вид автомобилно масло, което е универсално и може да се бъде използвано в бензинови, така и в дизелови мотори. Първият символ в маркировката указва основното предназначение напродукта, а втория - къде стоката може да се използва допълнително.

Колко често е нужно да се смяна на маслото?

В съвременните колите не се препоръчва честата смяна на машинното масло. Тук всичко зависи от пробега, както и от условията, в които най-често шофирате. В много съвременни машини има специална функция, която позволява да се изчисли по-добрата честотата за замяна на този продукт.

Защо си струва да купите автомобилно масло за трансмисия от MAXCAR?

В нашия сайт ще намерите голяма гама от качествени масла за трансмисия  от популярните брандове. Нашите служители бързо ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви помогнат с бързия избор на най-добрия продукт.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95