Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Bardahl

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Също може да разгледате:

Bardahl масла

Има 96 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.8 от 865 отзив/а

Основана още в далечната 1939 година, компанията Bardahl е само една лаборатория, в която са се разработвали идеалните добавки и компоненти от различни състезателни серии. С течение на времето обаче, лабораторията се разраства и експертите, работещи в нея разработват уникална формула, носеща наименованието Post Fulerrence C60, благодарение на която и към днешна дата продуктите на разработчика са единствени по рода си.

Маслата на Bardahl - характеристики и мнения

Широкият асортимент от смазочни материали на производителя ще задоволи всяко търсене. Те са подходящи, както за обикновените автолюбители, така и за професионалните такива и автоконцерните. Продуктите са подходящи дори и за леки и тежки машини, като тук качеството е едно и компанията не дели стоките си на професионални и любителски. Въздействието върху двигателя може да е различно, но качеството е едно.

Компанията за разлика от своите конкуренти в сектора, произвежда продуктите си със собствени производствени мощности и ресурси, а това позволява висококачествена поддръжка във всеки етап от производството. Молекулите на маслата Бардал играят ролята на микро-възглавнички, създавайки т.н. буферна зона между триещите се детайли, удължавайки по този начин КПД на двигателя и неговата дълготрайност.

Много от автолюбителите не вярват в чудотворните добавки, но много от тях твърдят, че след употребата на маслата Bardahl, колата започва да работи значително по-тихо, а при задържане на педала на газта по-продължително, шумът е значително по-тих от обикновено. Също така, много собственици на автомобили разказват, че след употребата на стоките на Бардал с повишено натоварване, двигателят повишава тягата си и не губи от скоростта си при шофиране в гората, а икономичността се повишава.

Как да изберем подходящото за нас

В асортимента на производителя има широка гама за различните типове оборудване и въз основа на това можете да направите своя избор. Към момента се предлагат смазочни материали за:

  • автотранспорт - отличават се с образуването на специален тънък слой, предпазващ движещите се елементи от износване и развитието на високи температури, без значение дали става дума за дизел или бензин;

  • специално оборудване - отделна линия смазочни материали, предназначени за употреба в металорежещите машини, промишлено и битовото оборудване. Осигуряват надеждност, сигурност и производителност;

  • плаващ транспорт - осигурява се повишена защита, издръжливост и отделянето на по-малко вредни за природата емисии.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото качеството за нас стои на първо място и изключително подробно проучваме партньорите си доставчици, преди да започнем да работим с тях. Винаги се стремим цените ни да са максимално конкурентни, а прозрачните търговски отношения с клиентите ни е приоритет за цялата фирма, защото само така вие и всички други, пазаруващи от нас ще сте доволни, което е индикация, че си вършим добре работата. Заповядайте и при нужда се свържете с професионалните ни консултанти!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60