Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Bardahl

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia, Chrysler

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia, Chrysler

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Bardahl масла

Има 109 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1206 отзив/а

Моторното масло е кръвта на двигателя! То трябва да бъде качествено и да има подходящата смазочна способност. Течностите под марката Bardahl са всепризнати по цял свят и по-долу ще разгледаме техните особености и предимства, технически характеристики и правила за избор.

Защо да използвате моторните масла Bardahl

Използването на смазочните течности Бардал е синоним на изключително добро смазване за Вашата кола, мотор, скутер, трактор и др. Продуктите на компанията Bardahl се отличават от подобните по някои особености, като: 

  • Предотвратяване износването на двигателя;
  • Наличие на енергоспестяващи функции;
  • Липса на замърсявания на вътрешността на двигателя;
  • Минимални пенообразуващи свойства;
  • Липса на корозивни ефекти.

Тоест, тайната се крие в уникалната формула на продуктите под марката Бардал, представляваща сложна комбинация от различни химически вещества. Това води до намаляване на триенето, износването, подобряване и балансиране на движението на подвижните елементи и т.н. Голяма роля играят експлоатационните свойства на течностите Бардал, което налага и техния правилен избор.

Кои масла са подходящи за Вас

За максимална ефективност от предложенията под марката Bardahl и удължаване експлоатационния живот на двигателя, изборът на правилното автомобилно масло Бардал е от изключителна важност. Към момента те се делят на три вида: минерално, полусинтетично и синтетично. Вискозитета играе много важна роля, тъй като при висока околна температура течливостта на смазочната течност Bardahl се увеличава, а при ниска - намалява. За да се реши този проблем, производителите днес предлагат: летни, всесезонни и зимни смазочни продукти.

Какви са мненията на потребителите

Ревютата и мненията на различни потребители относно употребата и ползите от моторните масла под марката Бардал вече са многобройни в интернет и голяма част от тях споделят, че са усетили чувствително увеличение на производителността на автомобилния двигател. Разбира се, срещат се и негативни коментари относно продуктите на Bardahl, тъй като компанията е с висок рейтинг и много производители правят фалшификати на тези течности, които не могат да осигурят качествата на оригинала.

Ето защо, правилото е никога да не купуваме най-евтиното, защото излиза скъпо. За да сте сигурни, че купувате оригинални двигателни моторни масла Бардал, правете го само от специализирани и доказани онлайн магазини. Maxcar е един такъв обект, където цените изцяло са съобразени с качеството на продуктите и ще получите безплатна консултация при необходимост.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95