Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Castrol

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Също може да разгледате:

Castrol масла

Има 70 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.8 от 865 отзив/а

Компанията Castrol е водещ производител в областта на смазочните материали, а стоките й са широко търсени по целия свят в над 150 страни, поради своите високи качества, отговарящи на стандартите API и АСЕА. Наред с това, разработчикът прилага в продуктите си уникални фирмени технологии посредством специализирани високоефективни добавки, правещи течностите Кастрол уникални по рода си.

С какво маслата на Castrol са за предпочитане пред останалите?

На първо място, смазочните материали на разработчика имат в съдържанието си сяра, което повишава техните антиокислителни свойства. Те имат толкова имитации, че вече е изключително трудно да се различават от оригинала. Разбира се, в най-добрия случай продуктът няма да даде желаният ефект. За да се предпазите от подобни случаи, горещо препоръчваме да пазарувате само от специализирани доставчици, каквито сме и ние.

За високите качества на препаратите на производителя говори и факта, че автомобилната компания BMW препоръчва употребата им не само по време на гаранционния период, но и след това. Също така, Кастрол сътрудничи и с други авто-фирми, като MAN, Ford, Volkswagen и др. Безспирните експерименти на производителя също му позволиха да създаде и технологията TITANIUM FST, базирана на полимерни съединения от титан, регулиращи работата в екстремни ситуации.

Основни характеристики на маслата

Към момента се произвеждат множество различни видове смазочни автомобилни материали и тяхното разнообразие ще продължава да се увеличава, тъй като постоянно излизат нови разработки в областта на двигателите с вътрешно горене, което налага и изработката на специални течности за смазка. Въпреки това обаче, съществуват три основни вида, а именно синтетични, полусинтетични и минерални. Различията между тях се изразяват в употребата им при специфични условия.

От друга страна, докато продуктите на останалите компании работят в сезонни условия, Кастрол разработи течности, позволяващи употребата им в различни температурни условия, съхранявайки ефективните си свойства, дори и в екстремни ситуации.

Как да изберем подходящото за нашия автомобил

Поради голямото разнообразие и широк асортимент,  много авто-любители и собственици на автомобили си задават логичния въпрос, “кое от всички предложения е най-подходящото за моя случаи - синтетично, полусинтетично или минерално”? На първо място е добре да се съобразим с препоръките на създателя на превозното средство. После се откажете от подобните оферти, като “предлагаме висококачествени масла” и се насочете към популярните брандове в областта и купувайте само от специализираните доставчици, което е гаранция за качество и ясен произход.

Помнете, че качествените стоки ще удължат многократно живота на двигателя ви, спестявайки ви много повече средства от колкото няколко лева за по-евтин аналог.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото при нас получавате:

  • качествени стоки с ясен произход;

  • атрактивни ценови предложения;

  • голям асортимент за по-обширен избор;

  • платформа за бързо и удобно пазаруване, дори и през мобилно устройство;

  • висококвалифицирани онлайн-консултанти;

  • професионално обслужване и др.


Тези и още куп предимства ви очакват ако изберете Макскар, така че очакваме Ви!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60