Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Castrol

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Castrol масла

Има 71 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1196 отзив/а

Двигателните масла в автомобилите, моторите и промишлените превозни средства са най-важният компонент. Castrol е британска петролна компания, която доказано произвежда едни от най-качествените автомобилни масла в света, така че по-долу ще разгледаме техните характеристики, отделните видове и основните точки при избора.

С какво се отличават оригиналните моторни масла Castrol

Подходящите свойства на смазочните продукти от компанията Кастрол спомагат за повишаване дълготрайността и ефективността на съвременните двигатели с вътрешно горене. Продуктите на британския производител Кастрол се отличават с най-добри смазочни свойства и липсата на външни примеси, което подобрява производителността на превозното средство, намалява неговия шум и увеличава времето за експлоатация.

Смазочните материали на Кастрол са много предпочитани в случаите на необходимост от стартиране на двигателя при екстремни условия на студове. Предложенията на компанията Castrol имат отлични почистващи и промивни функции, запазвайки силовия агрегат в отлично състояние.

Как да изберем най-подходящите

Когато се прави подбор на двигателни масла Кастрол, голямо значение имат следните изисквания: 

  • Типът на двигателя: дизел или бензин;
  • Сезонността на течността - днес се предлагат зимни, летни и всесезонни модели. Това се налага, тъй като вискозитета в студа се сгъстява, а при високи температури се втечнява;
  • Голямо значение при подбора на смазочна течност Castrol е нейния вид: минерално, полусинтетично или синтетично. За да откриете с кой от тези разновидности работи Вашият мотор, потърсете ръководството за потребителя.

В случай че се затруднявате в избора, интернет вече предлага множество безплатни калкулатори, изискващи стъпка по стъпка въвеждане на нужната информация. Така ще се филтрират различните предложения на Кастрол, предлагайки тези, които съответстват на изискванията Ви.

Какви характеристики имат

Най-основната особеност на маслата Castrol е възможността им за удължаване живота на двигателите, особено когато става дума за продуктите от серията Лонг Лайф. Те увеличават надеждността средно с 35% в сравнение с други подобни.

Авто маслата Castrol Professional се препоръчват от повечето професионални шофьори и техници, поради стотиците положителни отзиви относно качествата на тези смазочни течности.

Защо да се доверите на Maxcar

Защото в нашия онлайн магазин ще откриете един от най-богатите каталози на моторни масла Кастрол, които да купите на едни от най-достъпните цени в България. При нужда от помощ и професионално съдействие, свържете се с наш представител.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95