Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Comma

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Comma масла

Има 51 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1181 отзив/а

За поддържане на вашия автомобил, е важно да обърнете внимание на неговата поддръжка. На определен пробег, заложен от производителя, е необходимо да подменяте консумативите. Изборът на масло е сложна задача поради голямото разнообразие на пазара и факторите за съвместимост.

Сред марките, които се открояват с високо качество на моторните си масла, се откроява Comma. Предимствата ѝ я правят предпочитана от автомобилисти и професионалисти, а цените на тези продукти в нашия онлайн магазин са достъпни.

Какви моторни масла Кома ще откриете в каталога на Maxcar?

Предлагаме различни видове масла на известната марка Comma, които предоставят защита на двигателя, благодарение на своите висококачествени добавки, включени в състава. Осигуряват ефективност при работа и смазване на двигателните компоненти, което е предпоставка за тяхната дълготрайна функционалност. Разграничават се според следните критерии:

  • вискозитет – подходящ за високооборотни коли. Поддържа течението и позволява отличното смазване на всички компоненти. Най-популярните модели на Комма са вискозитет 5w30, 5w40, 10w40. Те осигуряват лесно движение при ниски температури и високо съпротивление при повишени градуси;
  • разфасовка – разполагаме с компактни Кома разфасовки от 1 литър и по-големи от 4 и 5 литра;
  • предназначение – тези минерални консумативи не са универсални, а се разграничават в зависимост от типа гориво на вашата кола – според това дали е дизел, или бензин.

Отличителното на марката Кома и нейните продукти е възможността за запазване на свойствата при различни температурни условия, което е важен показател за оптималната работа на двигателя.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95