Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Elf

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Elf масла

Има 41 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1194 отзив/а

Брандът Elf — френската марка е един от основните спонсори на автомобилните състезания "Формула-1". Маслата Елф са създадени на базата на избрани суровини, тъй като компанията принадлежи на най-големия световен нефтен производител Total и хората много ги предпочитат! Защо ли?! Разбери по-долу...

Основни характеристики за продуктите на Elf

Елф създава смазочни течности от различен тип, но с най-голяма популярност на пазара се ползват моторните. Разработчикът залага на технологичния прогрес и при производството на своите продукти, използва най-новите достижения в областта, благодарение на което течностите за смазка:

  • са с понижени количества на фосфор, сяра и сулфатна пепел;

  • не създават натрупвания на излишни отлагания и нагар по работните повърхности на ДВГ (дизел, бензин, хибрид) двигателите;

  • са устойчиви на въздействието на високите температури;

  • не замърсяват околната среда;

  • защитават движещите се детайли от износване.

Разработчикът създава високотехнологични синтетични масла c високо качество на структурите и експлоатационните характеристики. Също така, стоките на бранда са с изключително ниско ниво на окислителност, благодарение на което те са доста предпочитани от участниците в различни автомобилни мероприятия. Въпреки страхотните си характеристики обаче, цените на Elf течностите попадат в диапазона на достъпните стоки, така че възползвайте се!

Защо хората ги харесват

Компанията предлага разработките си в над 113 страни по света, сътрудничи със значителен брой автомобилни производители, като Nissan, Datsun, Renault и взема участие в състезателни гонки, като рали “Дъкар”. Наред с това, може да се каже, че потребителският отзвук за самата компания и моторните й масла са изключително добри, а както знаем няма по-добра реклама от уста на уста.

Още повече, че многобройните проведени тестове са много добри, а и в изследователските отдели на производителя кипят непрекъснати научни изследвания и експерименти в областта и в крайна сметка от тук излизат наистина страхотни продукти. Все пак, смазочните препарати на корпорацията са толкова харесвани и предпочитани от потребителите, поради това, че те спомагат за намаляване разхода на гориво, пестейки пари на собствениците на автомобилите, не отделят вредни емисии и подобряват работата на двигателя, правейки го по-безшумен и с по-продължителен експлоатационен период.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото само при нас можете да се сдобиете с наистина оригинални и с ясен произход стоки на достъпни цени с професионално обслужване, бързи доставки, отзивчив персонал и куп допълнителни отстъпки и привилегии, така че заповядайте! Очакваме Ви!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95