Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Eneos

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Eneos масла

Има 63 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1206 отзив/а

Въпреки че автомобилните масла Енеос не са толкова познати на българския потребител, смазочните продукти на този японски бранд в световен мащаб са изключително търсени и доказани през годините. Какво е разнообразието в продуктовата гама на компанията Eneos и какви видове се предлагат на пазара? Може ли да се гарантира високото качество на продуктите в онлайн магазин Макскар?

С какво се отличават моторните масла Eneos

Продуктите Енеос се характеризират с възможностите за увеличаване на мощността на силовия агрегат и подобряване на неговата цялостна работа. Двигателните масла Eneos запазват отлични показатели на вискозитета дори и в екстремни условия на работа. Те се борят с въглеродните отлагания и нагарите, неутрализирайки вредните въздействия на сярата в горивото.

Сред останалите предимства на смазочните материали от компанията Енеос най-съществени са:

  • Ниските нива на изпаряемост;
  • Високата устойчивост на окислителни процеси;
  • Много добрите почистващи свойства;
  • Стабилните нива на вискозитета дори и при претоварване на двигателя;
  • Оптимизирането на разхода на горивото;
  • Стабилният смазочен филм, удължаващ живота на движещите се елементи.

На какво да се обръща основно внимание при подбора

Основно трябва да се знае, че моторните масла Eneos се делят на минерални, синтетични и полусинтетични. Предлагат се още смазочни материали под марката Енеос за бензинови и дизелови двигатели. В зависимост от сезонността - достъпни са зимни, летни и всесезонни. Когато правите своя избор на продукти под бранда Eneos, направете предварителна справка в ръководството за употреба на производителя на двигателя и се съобразете с неговите препоръки за оптимални параметри и допустими отклонения. 

Ако сте изгубили нужната документация, можете да се обърнете към местното представителство на автомобилната марка Енеос в страната.

Може ли напълно да се доверите на Макскар

Продуктовият каталог на онлайн магазин Maxcar.bg е достатъчно разнообразен и покрива множество от основните потребителски изисквания. Според мнения на наши клиенти голям процент от тях са положителни, с акцентиране върху основните описани в тази статия предимства. Ние можем да бъдем абсолютно сигурен източник на оригинални и 100% маркови автомобилни масла Енеос, тъй като сме в тясно сътрудничество с оторизираните от бранда доставчици за страната. Именно поради това имаме възможността да запазим високото качество и достъпните цени на нашите продукти.

При нужда от професионално съдействие, допълнителни въпроси и необходимост от правилен избор на автомобилни масла Eneos, заповядайте при нас и ще Ви съдействаме, предлагайки най-оптималното решение.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95