Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Eneos

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Също може да разгледате:

Eneos масла

Има 34 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.8 от 865 отзив/а

С производството на смазочните масла "Енеос" се занимава най-голямата петролна рафинерия в Южна Корея, притежаваща лиценз и работеща под технологичния контрол на японската корпорация Niрроn Oil, която е японска петролна компания. Според показанията на множество тестове, продуктите на разработчика се отличават с най-високо качество, така че напълно спокойно можете да се доверите на бранда.

Основни характеристики на маслата на Eneos

Моторните препарати Енеос се разделят на минерални, полусинтетични и синтетични. Важната особеност при тях е, че са разработени специално за транспортните средства, използващи не достатъчно качествено гориво. Повишеното алкално число на смазочните материали, позволява на практика напълно да се неутрализират корозионно-агресивните продукти, образуващи се при изгарянето на нискокачественото гориво, без значение дали става дума за дизела или за бензин. А при спазване на графика за смяна на течността, препаратите на ENEOS стават не само най-добрият приятел, но и асистент, грижещ се за двигателя на Вашия автомобил.

Наред с по-горното, широката гама от продукти на бранда позволява на всеки клиент индивидуално да подбере течността, която добре съответства на неговия конкретен случай. Също така не бива да пропускаме и факта, че стоките съответстват на изискванията на класификациите за качество API, SAE, ILSAС, ACEA, както и на изискванията на авто-производителите.

Защо са предпочитани пред останалите

Всички масла, предлагани под бранда ENEOS се препоръчват за употреба в японските, европейските, американските и руските моторни техники. Както знаем, съвременните автомобили и другите превозни средства, комбинират в себе си различните фактори, като:

  • високи технологии;

  • последни конструктивни материали;

  • разнообразие от електроника;

  • мощни двигатели.

За да може една подобна машина да работи добре и безпроблемно е необходима употребата на висококачествени смазочни материали. Така, че под капака на един такъв автомобил много често можете да срещнете стикера за употреба на тези стоки, а и те са в пълно съчетание с множеството декларации за съответствие, като BONNOC M-220, ATF III, FBK OIL EP 32,46,68.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото се постарахме да съберем всички най-изгодни за клиентите ни предложения, съчетани с първокласни стоки с ясен произход и изключително конкурентни ценови предложения. Големият асортимент дава гъвкавост при избора, а висококвалифицираните онлайн-консултанти с радост ще отговорят на въпросите ви и ще си дадат експертното мнение относно правилната покупка. Заповядайте дори още сега!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60