Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Mobil

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Mobil масла

Има 62 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1203 отзив/а

Основана през далечната 1966 година, компанията Mobil заема лидерски позиции на отрасловия пазар, а през 1999 година се слива с компанията Exxon, образувайки концерна Exxon Mobil, който и до ден днешен предлага продуктите си под марката Мобил, произвеждащи се в многобройните заводи на компанията по целия свят. Разработчикът и към днешна дата тясно сътрудничи с такива големи авто-производители, като BMW, Nissan, Aston Martin, Chevrolet и др.

Защо да изберем маслата Mobil

Защото са предназначени да подобрят работата на двигателя, без значение от условията на експлоатация и режима на употреба - в градски условия, офроуд, състезания и пр. Смазочните течности на Мобил осигуряват комфортната работа на машината ви, давайки й:

  • сигурна защита от износване на движещите се елементи;

  • вътрешно почистване на отлаганията;

  • защита от прегряване, дори и при екстремна експлоатация;

  • лесно запалване, дори и при изключително ниски температури;

  • понижени нива на излишни отлагания.

Тези масла подобряват условията за работа на двигателя, осигурявайки му високоефективна защита и подарявайки му по-дълъг експлоатационен период. Увеличават времето за сервизно обслужване и подобряват горивната ефективност. Най-хубавото в употребата на тези продукти е, че не е необходима допълнителна промивка, защото в самата течност се съдържат необходимите за целта добавки.

Защо са водещи на пазара

Както всеки голям производител, така и този има собствени изследователски лаборатории, в които постоянно се извършват научни изследвания и тестове, като по този начин се появяват новите иновации в моторните масла. Наред с това, разработчикът постоянно обновява и модернизира ресурсите си, повишавайки производствения капацитет и запазвайки високото качество на крайния продукт.

Още повече, че тук изискванията за качество са изключително строги и взискателни, а постоянният контрол за тяхното спазване по време на производството гарантира високата крайна ефективност, иновативност и най-важното - доволни клиенти и положителни отзиви.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото асортиментът ни е изключително широк и дава гъвкавост при избора, а качеството на стоките най-високото, поради ясният им произход и сътрудничеството ни с брандовете в областта. Имате на разположение висококвалифициран персонал, който с радост ще съдейства в трудностите с поръчките, а лесната за употреба уеб-платформа ще направи пазаруването ви приятно изживяване, тъй като е достъпна и за мобилни устройства.

Още повече, че цените ни са конкурентни на пазара, а прозрачните търговски отношения са гарантирани, така че заповядайте!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95