Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Motul

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Също може да разгледате:

Motul масла

Има 186 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.8 от 865 отзив/а

Motul е сред водещите френски производители на моторни смазочни масла и на базата на своята 150 годишна история може да предложи наистина качествени и иновативни стоки. На фона на ожесточената конкуренция в отрасъла, разработчикът успява да се задържи на гребена на вълната и продуктите му със сигурност си заслужават.

Основни характеристики на маслата на Motul

Под бранда се предлага изключително разнообразие, така че клиентът прецизно да може да подбере правилната за неговия автомобил течност. На второ място, трябва да се спомене, че компанията разработва качествени смазочни материали, а не преработва нефтени продукти. Течностите са сертифицирани и съответстват на изискванията на световноизвестни и признати автомобилни концерни, а също са провеждани множество тестове върху различни моторни превозни средства и други техники.

Не се съдържат елементи, в следствие преработката на нефт и съответно маслата на разработчика не образуват нагари. Компанията сътрудничи тясно с автомобилни концерни, като Kawasaki, Porsche, BMW, Honda, Subaru и други.

Защо са предпочитан бранд пред останалите

Защото производителя създава продуктите си от пълна синтетика, на базата на естери, представляващи растителни ефири, характеризиращи се с високо ниво на прилепване към металната повърхност. Това означава, че всички движещи се елементи, подлежащи на смазване, се покриват от тънък слой, който повишава тяхната износоустойчивост и издръжливост при високи температури.

Това разбира се не е нова технология, но френският разработчик постоянно я подобрява и модифицира за да съответстват на потребностите на съвременните двигатели, а това кара хората да избират марката, когато става дума за смазочни материали. От друга страна, компанията не веднъж е била сред първенците в различни съревнования и шампионати. Също така се провеждат значителни масирани рекламни кампании, а големият положителен потребителски отзвук относно стоките бързо увеличава редиците от фенове на бранда.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото качеството за нас е на първо място и избирайки да пазарувате от магазина Maxcar.bg, вие залагате на:

  • дълготрайността на стоките;

  • качественото обслужване;

  • бързите доставки;

  • изгодните ценови предложения;

  • професионалните консултации;

  • прозрачните търговски отношения;

  • удобството от пазаруването онлайн;

  • лесната за навигация уеб-платформа, дори и през мобилни устройства.


Тези и още куп допълнителни привилегии получавате, само ако изберете нас, така че заповядайте дори и към момента. Очакваме Ви!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60