Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Motul

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Motul масла

Има 173 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1194 отзив/а

Качествените моторни масла са от изключително важно значение за двигателите с вътрешно горене, а продуктите под френската марка Motul са доказани в световен мащаб. Тази компания произвежда смазочни материали за различните видове мотоциклети, автомобили и други превозни средства. Какви са особеностите и предимствата на продуктите Мотул и какви видове се предлагат? Как да направите правилния подбор?

Защо моторните масла Motul са толкова предпочитани

Компанията Мотул е една от най-старите, когато става дума за производители на смазочни материали за двигатели с вътрешно горене. Тя е основана през 1853 г. в САЩ, а първата производствена фабрика е открита във Франция през 1957 г., която работи и до днес. Motul е компанията, която предлага първото синтетично масло в света, добавяйки към минералната основа на течността синтетични компоненти. Това е производител пионер в областта си с първите в света продукти за двутактовите двигатели и тези с турбокомпресор. 

За моторните масла Мотул, след преминаване през множество и различни тестове, е установено, че тяхното най-голямо предимство е надеждността. Осигурявайки тънък, но много устойчив филм между движещите се компоненти, течността успява максимално дълго да удължи живота на двигателя и да подобри износоустойчивостта му. Мотул течностите са широко използвани от собствениците на мотоциклети и автомобили. Важно е да се отбележи, че в маслата Motul липсват каквито и да е нефтени елементи, което значително намалява въглеродните отлагания.

На какво се набляга при избора

Подборът на моторни масла Motul става на база: 

  • Отделните видове синтетични, полусинтетични и минерални продукти;
  • Съобразяването със сезона на годината, тъй като вискозитета при високите температури се втечнява, а при ниските се втвърдява. Поради това днес компанията Мотул предлага зимни, летни и всесезонни модели;
  • При подбора, много е важно посочването на вида на двигателя: дизел или бензин.

Всички експерти са на мнение, че изборът на продукти под марката Мотул трябва да се извършва от специализирани онлайн магазини. Това е така, тъй като подобни обекти работят само с оторизираните от производителите дилъри, което гарантира високо качество и оптимални цени.

Защо пазаруването от Maxcar.bg е гаранция за качество

Ние сме специализиран онлайн магазин, който работи в тясно сътрудничество с популярните и доказали се не само в България, но и в света, производители като Motul и техните оторизирани доставчици. Така гарантираме високото качество на двигателните масла в продуктовата ни гама и доста изгодни промоции. За да се възползвате, заповядайте при нас, а при проблеми с избора и пазаруването, свържете се с наш сътрудник.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95