Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Ravenol

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Ravenol масла

Има 68 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1167 отзив/а

На пазара на моторните масла днес съществуват много производители, всеки от които предлага отличаващи се по своето качество продукти, но днес искаме да насочим вниманието Ви към немската марка Ravenol. Ще разберем с какво се характеризират нейните продукти и отделните видове? Ще видим в кои двигатели можем да ги използваме и с какво Maxcar.bg е за предпочитане пред останалите магазини?

Качествени продукти от марка Ravenol

Продуктите на немската компания се отличават със специално разработена технология за производство. В основата им стои качествена маслена база, осигуряваща на течностите Равенол отлични характеристики за максимална смазочност и намалено триене. Уникалният пакет от добавки на Ravenol подобрява почистващите и смазочни свойства. Според мненията на много търговци, автомобилисти и независими тестери, моторните масла Равенол са невероятно висококачествени, дълготрайни и ефективни.

Основната цел на смазочните течности Ravenol е осигуряването на дълъг експлоатационен живот на двигателя, без спад в качеството. А благодарение на уникалната си патентована почистваща формула, продуктите на компанията не само увеличават дълготрайността на мотора, но и предпазват и отделните части в цялостния работен механизъм.

Видове моторни масла

Компанията Равенол има в продуктовата си гама голямо разнообразие от синтетични, полусинтетични и минерални моторни масла с различен вискозитет - от 0W-20 до 10W-40. Някои от тях се характеризират с най-новата патентована почистваща технология в моторните масла на Ravenol - CleanSynto. Тя е базирана на уникална формула от добавки, елиминиращи необходимостта от промиване на двигателя, тъй като смазочната течност прави това още докато той работи.

За кои двигатели са подходящи

Моторните масла Равенол са подходящи както за двигателите на бензин, така и за тези на дизел. Те се отличават с различни допуски, състав и характеристики, така че клиентът да получи възможност за гъвкав и правилен избор. Това може да се случи, ако продуктите на Ravenol отговарят на параметрите и изискванията на Вашия автомобил. Само в подобни случаи ще можете наистина да почувствате истинските свойства на двигателните смазочни течности от Равенол.

Защо да се доверите на Maxcar.bg

Онлайн магазинът ни е един от малкото представители на бранда Равенол в България, който наистина предлага оригинални и висококачествени решения на най-добрите цени. Останалите предимства на сайта ни са:

  • винаги голямо разнообразие и богата продуктова гама;

  • само оригинални стоки, без никакви фалшификати и имитации;

  • професионална консултация от екип експерти в областта;

  • голяма складова наличност за бързи доставки както до адрес, така и до офис на куриер.

Възползвайте се!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95