Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Repsol

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Repsol масла

Има 60 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1203 отзив/а

Като глобална енергийна компания, Repsol активно развива дейността си в нефтогазовия отрасъл и е една от най-големите нефтени корпорации в света. Тя развива дейността си в над 40 страни по света, а служителите й наброяват повече от 37000 души. Нека обаче в по-долните редове научим защо продуктите на бранда са предпочитани, техните особености и какви са основните фактори при избора.

С какво маслата на Repsol са за предпочитане пред останалите

С това, че са одобрени от всички големи световни производители на моторни двигатели и качеството им отговаря на съответните международни стандарти. Също така, избирайки смазочните материали на корпорацията, вие дарявате на машината си максимална производителност и минимално износване.

Наред с това, в създаването на продуктите си, разработчикът използва последно поколение производствени ресурси. А в лабораториите на специално създаденото подразделение за иновации с над 400 служителя се извършват непрестанни изследователски и тестови процеси, с което се гарантира технологичния прогрес, качеството и развитието.

Всъщност, маслата на компанията вземат участие в различни спортни мероприятия, които всъщност се явяват истинското изпитание, защото съвременните спортни състезания се провеждат под наистина екстремни условия.

Основни характеристики на маслата

Избирайки продуктите на Репсол, вие получавате:

  • висококачествен смазочен материал;

  • повишаване на експлоатационния период на двигателя;

  • максимална защита от износване на движещите се части;

  • икономия на гориво;

  • лесно и бързо запалване в студеното време;

  • оптимална стойност на вискозитета в широки температурни граници;

  • надеждно смазване в условия на високи натоварвания и температури;

  • висока стабилност на маслените показатели между интервалите за смяна;

  • отлични миещи и антиокислителни свойства.

Как да изберем подходящото за нашия автомобил

Преди да пристъпим към избора на смазочна течност е необходимо да разгледаме внимателно документите на моторното превозно средство и да видим какви са препоръчителните характеристики и изисквания на производителя относно течността. В случай, че не разполагате със сервизната документация, въпросната информация могат да ви я дадат и официалните вносители на бранда.

Необходимо е след това да се поинтересуваме за използваната преди течност, а въпросната информация може да ни я даде предишният собственик на машината. Ако тя съответства на препоръките на разработчика е добре, но ако трябва да преминете към друг вид смазка е наложителна промивка на вътрешността на двигателя.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото само при нас получавате всичко необходимо за да направите правилната покупка, да получите качествена стока на достъпни цени и прозрачни търговски отношения. Как става така ли? Много просто! Само ние ви предоставяме професионални консултанти, към които да се обърнете при затруднения в пазаруването и правилния избор, цените са от най-достъпните, а тясното сътрудничество с някои производители прави произхода на предлаганите стоки ясен, а качеството на високо ниво, така че свържете се с нас и не ни жалете!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95