Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Shell

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia, Chrysler

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia, Chrysler

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Porsche

Porsche

Shell масла

Има 18 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1206 отзив/а

С над 93 000 човека работници и опериращ в над 100 страни по света, концернът Shell обединява в една група нефтени и енергийни компании, създаващи познатите ни днес смазочни материали, предлагащи се на пазара под едноименния бранд. Все пак нека разберем на какво се дължи успехът на разработчика и защо препаратите му са толкова предпочитани и до днес?

Защо да изберем продуктите на Shell

Създавайки стоки на базата на фирмени иновации и технологии, към днешна дата разработчикът предлага единствени по рода си смазочни автомобилни течности, отговарящи на съвременните изисквания на дизеловите и бензинови двигатели.

Shell PurePlus технологията например се явява революционен прогрес в отрасъла, превръщаща природния газ в кристално чисто базово масло, изчистено от примесите, съдържащи се в суровия петрол. Тази смес позволява получаването на краен продукт с подобрени показатели на вискозитета и триенето, което от своя страна увеличава времето за експлоатация на превозното средство, намалява шума му и изгореното за 100 км. гориво.

Наред с по-горното, маслата Шел са изключително устойчиви на работа в екстремни условия и в среда с високи или екстремно ниски температурни показатели, запазват в нормите характеристиките си и осигуряват ефективна работа и защита на двигателя. Прибавяйки още добавките Active Cleansing, се получава изключително иновативен концентрат, създаващ невероятно чиста среда във вътрешността на двигателя и добре смазани движещи се части.

Мнение на професионалист за маслата

Вместо да правим каквито и да е препоръки и голословни приказки, ще оставим фактите да говорят! Както знаем, таксиметровите автомобили са подложени на най-голямо натоварване. Известна таксиметрова компания, съвместно с Шел, са провели експеримент с 15 нови коли в продължение на няколко месеца, които са карани с продуктите на компанията. Експериментът е проведен на базата на действителни мото-часове и пробег в километри.

Резултатът показал, че средната работа по моточасове на тестваните 15 автомобила е 2-2,5 пъти по-голямо, а натоварването им превишава многократно това на обикновените автомобили. При такава екстремно натоварване, особено важно е да се използват ефективни смазочни лобриканти, способни да гарантират надеждна защита.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото сме дълги години на пазара, а това ни прави изпитана марка, гарантираща:

  • прозрачни търговски отношения;

  • лоялно и отлично обслужване;

  • само първокласни стоки;

  • богата складова наличност;

  • кратки срокове за доставка;

  • екип от професионалисти и експерти-консултанти;

  • достъпни ценови предложения.


Избирайки нас, като търговец от който да пазарувате, получавате още куп допълнителни привилегии и отстъпки, така че заповядайте дори и в момента - приемаме поръчки 24/7!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95