Магазините ни ще работят в петък - 24 май от 10 до 15 часа! (без Младост 1 - София) СЕДМИЧНАТА ОФЕРТА

Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Total

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Total масла

Има 55 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1195 отзив/а

Основана през 1924 г., френската компания Total се занимава с преработката на нефт и газ, като към днешна дата е сред лидерите в областта на моторните масла. Какви са характеристиките и видовете им, с какво се отличават и как да изберете подходящите?

Какви са основните характеристики на двигателните масла Тотал

Продуктовата гама на компанията Total се отличава с предлаганите многобройни видове смазочни и охлаждащи материали като трансмисионни, универсални, спирачни и хидравлични. Характеристиките на предлаганите от Тотал мото масла отговарят на всички международни стандарти и демонстрират преимущества като:

  • Оптимална защита срещу триене и износване на движещите се елементи;
  • Предотвратяване прегряването на силовия агрегат;
  • Поддържане оптималното ниво на налягането в цилиндрите;
  • Отлични промиващи и защитни функции от наслояване на сажди и утайки;
  • Намаляване разхода на гориво и смазочни материали;
  • Минимални пенообразуващи свойства и т.н.

Маслата под марката Тотал съответстват на вискозитета по класификацията SAE и според експлоатационните свойства - по стандартите ACEA, API и ILSAC. А продуктите от серията Тотал Кварц пък са предпочитани като заводски от известните автомобилни концерни.

Как става подборът

При избора на смазочни материали Тотал е важно да се определи дали двигателят е бензин или дизел и съответно препоръките на производителя, както и допустимите отклонения в характеристиките. Важно е всеки да знае, че съществуват синтетични, полусинтетични и минерални масла под марката Total. Според вида на сезона от годината са достъпни зимни, летни и всесезонни. Важна особеност тук е вискозитета и течливостта, която през лятото се увеличава, а през зимата намалява.

Какви са мненията на потребителите за маслата Тотал

Над 90% отзивите на потребителите на смазочните продукти Total са положителни, като малка част от тях са отрицателни поради използването на фалшификати, представяни за оригинали. Ето защо, стари автомобилисти и специалисти от областта съветват в никакъв случай да не се подлъгваме по най-ниските цени на продуктите Total и да пазаруваме само от специализирани и доказани магазини.

Може ли да се има доверие на Макскар

Ние сме от дълги години на пазара и продуктовия ни каталог от двигателни масла Тотал Лонг Лайф днес е толкова разнообразен, че при нас ще намерите смазочни материали за всички видове МПС. Ние сме специализиран онлайн търговски обект и сътрудничим с всички оторизирани дилъри на Total. Ако не сте уверени в избора, имате допълнителни въпроси или не успявате да се справите с поръчката си, свържете се с нас и ще Ви помогнем.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95