Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Total

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Също може да разгледате:

Total масла

Има 62 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.8 от 865 отзив/а

Total е сред най-големите световни производители на автомобилни и промишлени химии, на базата на въглеводород. Маслата от линията Quartz са сред популярните серии на разработчика, като към днешна дата, концернът извършва нефтени проучвания в над 130 страни по света, а продуктите й се ползват в много съвременни моторни превозни средства. От друга страна, компанията сътрудничи с много авто-концерни, като KIA, Mazda, Great Wall, Haval, Peugeot и др.

Основни характеристики на маслата Total

Продуктите Total QUARTZ се разработват в централите на компанията във Франция, използвайки специални фирмени научно-изследователски лаборатории, под строгия контрол на качеството от страна на заводите в Европа. Именно поради поддръжката на най-високи изисквания и строгия мониторинг по време на производството, брандът дълги години се ползва с голямо доверие сред авто-любителите. Наред с това, Тотал постоянно извършват изследвания и разработки, създавайки продукти от ново поколение, съответстващи на съвременните изисквания за смазочни материали.

С оглед на по-горното, можете да очаквате от новите разработки на компанията следните характеристики:

  • Износоустойчивост, намалявайки триенето и корозионното въздействие;

  • Защита на двигателя от прегряване;

  • Гарантирана компресия в двигателните цилиндри и максимален коефициент на полезно действие (КПД);

  • Почистване на двигателя във вътрешността му и предотвратяване появата на отлагания;

  • Понижаване разхода на гориво и цената за поддръжка;

  • Намаляване отделянето на вредни емисии.

Тези особености обаче ще бъдат валидни, само и единствено ако се спазват препоръките за употреба и се извършва подмяната на течността при достигане на необходимия пробег.

Мнение от професионалист

Смазочните течности на Тотал са признати от водещите в областта авто-концерни за високотехнологични и се препоръчват за употреба, без значение дали става дума за дизелови или бензинови мотори. Те също с успех се ползват и в различните моторни модификации, като турбо, с пряко или послойно инжекционно впръскване и т.н. С оглед на това и вземайки в предвид, че тук са използвани най-новите достижения в областта на промишлената химия и нефто-преработките, ние напълно препоръчваме употребата на тези смазочни течности.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото избирайки нас, вие си гарантирате закупуването на качествени стоки с ясен произход, получавайки още бързо и професионално обслужване, прозрачни търговски отношения, краткосрочни доставки и онлайн висококвалифицирани консултанти за въпроси и предложения, така че заповядайте още днес! Очакваме Ви!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60