Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Toyota

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

ILSAC

ILSAC

Toyota масла

Има 11 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1194 отзив/а

В съвременния свят, където автомобилите стават все по-съвършени и изискващи, правилният избор на масла за вашата Тойота се превръща в критичен елемент за поддържане на нейната производителност и дълголетие. Toyota масла са специално разработени, за да отговорят на строгите изисквания на производителя, гарантирайки оптимално смазване, защита от износване и удължаване на живота на двигателните системи. В нашия онлайн магазин Maxcar предлагаме широка гама от Toyota масла на атрактивни цени, които са съобразени с различните видове и спецификации на автомобилните двигатели.

Перфектното масло за всяка Toyota

Изборът на правилното масло за вашата Тойота е съществен за нейната производителност и ефективност. Независимо дали става дума за 5w30, 5w40, или други спецификации, като SN, важно е да знаете, че купувате продукт, който идеално ще масло, ще пасне на нуждите на вашата кола:

1. Съвместимост с двигателя;

2. Вискозитетът, като 5w30 или 5w40, трябва да отговаря на климатичните условия, при които шофирате, и препоръките на производителя.

3. Търсете масла, които имат необходимите одобрения от Toyota, за да сте сигурни, че избраното от вас масло ще предложи най-добрата защита и производителност.

Предимства на използването на специализирани Toyota масла

Използването на специализирани за марката продукти носи със себе си множество предимства, които допринасят за по-дълъг живот на двигателните системи и по-висока ефективност на вашето превозно средство:

  • те гарантират, че вашият двигател ще работи гладко, намалявайки износването и потреблението на гориво;
  • предпазват от натрупване на отлагания и корозия, което води до по-дълъг живот на мотора;
  • предлагат подобрена защита при високи температури и тежки условия на работа.
Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95