Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Volkswagen

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen масла

Има 17 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1181 отзив/а

В света на автомобилите, качеството и надеждността на масла са ключови, за да може да се запази оптималната производителност и дълъг живот на двигателя. Когато става въпрос за автомобили на Volkswagen Group, изборът на специализирани масла е не просто препоръчителен, а задължителен. Volkswagen маслата са разработени със спецификации, които отговарят на високите изисквания на VW Group, гарантирайки, че вашият автомобил получава най-добрата възможна грижа. Ние в онлайн магазин Maxcar предлагаме широк асортимент от специализирани за марката смазочни продукти на конкурентни цени, осигурявайки на клиентите си възможността да закупят високо качество лесно и удобно, само с няколко клика от дома си.

Защо да изберете специализирани Volkswagen масла?

Изборът на специализирани Volkswagen масла важен за поддържането на двигателя на вашия Фолксваген в оптимално състояние. Тези продукти предлагат изключителна защита срещу износване, намаляване на отлаганията и подобряване на ефективността на горивото. Използването им може значително да удължи живота на двигателя на вашето превозно средство, като намали нуждата от чести ремонти и поддръжка.

Как да изберем подходящите Volkswagen масла?

Изборът на подходящите Volkswagen масла зависи от няколко ключови фактора, включително модела на автомобила, типа двигател и препоръките на производителя:

1. Прегледайте ръководството на собственика: там ще намерите конкретни препоръки за типа масло, което е най-подходящо за вашия VW.

2. Определете вискозитета – той е важен за адаптиране към различни климатични условия и стил на шофиране.

3. Изберете между синтетични и полусинтетични: синтетичните масла предлагат по-добра защита и производителност, особено при екстремни температури.

При нас може да намерите и специалната серия Longlife, предназначена за новото поколение бензинови и дизелови автомобили, като им осигурява удължени интервали на обслужване.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95