Филтриране

Активирани филтри:

  • Тип масло: Синтетично

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

ILSAC

ILSAC

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia, Chrysler

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia, Chrysler

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Синтетични автомобилни масла

Има 739 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1206 отзив/а

На пазара на двигателни смазочни материали има различни масла – синтетични, полусинтетични и минерални. В следващите редове ще обърнем внимание на първите и ще разгледаме техните особености, какви са видовете, предлагани в сайта на Maxcar.

Какво представлява синтетичното моторно масло

Това е синтез на базови маслени продукти на основата на синтетика, както и добавки, придаващи полезни свойства: прочистване, защита от образуване на корозия и много други. Синтетичните масла са за използване в отделните видове съвременни дизелови и бензинови двигатели и запазват своята устойчивост на вискозитета дори и при сурови условия.

В процеса на производство на синтетично масло за леки автомобили се използва суров нефт, който стои в основата на продукта. Той се дестилира и се преработва за получаване на основните молекули. За подобряване на базовите свойства и придобиване на подходящи характеристики се прилагат и различни отделни добавки, поради което се създава и най-подходящата смазочна течност.

Какви видове се предлагат

Според технологията на производство, синтетичните автомобилни масла се делят на: 

  • хидрокрекирани – получават се чрез технологията за хидрокрекинг и са най-евтините от всички останали;
  • полиалфаолефини – те са 100% синтетични масла и запазват свойствата на вискозитета си, дори и при арктически условия на експлоатация;
  • естерни – добри са при нужда от много устойчив маслен филм и намалени нива на триенето. Тяхна негативна черта е по-високата им цена.

Какви масла са достъпни в раздела

В сайта на Maxcar ще срещнете различни видове бездимни смазочни продукти за двутактови двигатели – такива за мотор и на кола. Тук ви очакват известни марки като Total, Castrol, Motul, Eneos и много други. Те се отличават още и по количеството, като при нас ще откриете разновидности от 1 литър до 208 литра за различните типове двигатели.

Защо да купите от Maxcar

Ние сме от десетки години на пазара и внимателно проверяваме партньорите и доставчиците си, което гарантира на клиентите ни високо качество на продуктите в онлайн магазина. Работим дългосрочно с нашите партньори, предлагаме изгодни оферти и правим големи намаления. Всеки наш клиент, напълно безплатно, има достъп до експерти, с които да се съветва при избора и да задава въпроси, свързани с предлаганите от нас стоки. 

Постоянно добавяме нови продукти и разнообразяваме разделите на сайта, включително и този, така че при нужда се свържете с нас.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95