Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Motul
  • Вискозитет: 10W40

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Motul 10W40 масла

Има 20 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1203 отзив/а

Маслата Motul 10W40 представляват върха в технологията за моторни масла, като съчетават иновации и високи стандарти за качество. Тези масла са идеалният избор за водачи, търсещи оптимална защита и производителност за своите автомобили.

Защо да изберем Motul 10W40?

Маслата Motul 10W40 са разработени с уникална формула, която осигурява отлични характеристики при различни температурни условия и намалява износването на двигателя. Това ги прави подходящи за широк спектър от автомобили, включително високопроизводителни спортни коли.

1. Защита при различни температури: маслото поддържа стабилност и осигурява отлична защита на двигателя дори при високи температури, което е критично за поддържането на добро състояние на мотора.

2. Намалено износване: специализираните добавки в маслото значително намаляват износването на двигателните части, което удължава живота на автомобила.

3. Оптимизирана производителност: подобрява ефективността на горивото и максимизира изходящата мощност на двигателя, предлагайки висока производителност дори при екстремни условия на употреба.

Избирайки Motul 10W40, клиентите инвестират в доказано решение, което гарантира изключителни резултати и защита на двигателя.

Основни предимства на Motul 10W40

Продуктите на марката предлагат комбинация от синтетика и полусинтетика, което осигурява баланс между цена и качество. Тази уникална смес гарантира повишена защита и дълготрайност на маслото под различни условия.

  • устойчивост на окисление: специалната формула предпазва от преждевременно стареене, осигурявайки по-дълъг живот на двигателя.
  • екологичност: смазочните продукти на Motul са разработени с оглед на намаляване на вредните емисии, което допринася за по-чиста околна среда.

Как да купим Motul 10W40 от Maxcar?

Изборът на правилното масло никога не е бил по-лесен благодарение на онлайн магазин Maxcar. С няколко клика можете да достигнете до широка гама от Motul масла, които отговарят на високите изисквания на всеки автомобил.

1. Разгледайте различните опции: ние от Maxcar предлагаме детайлни описания и мнения за всеки продукт, което ви помага да направите информиран избор.

2. Сравнете цените: гарантираме ви конкурентни цени, които са съобразени с качеството и дълготрайността на продуктите.

3. Поръчайте лесно и бързо: с добавяне на продукта в кошницата и следване на стъпките за покупка, вашето масло Motul 10W40 ще бъде доставено директно до вашата врата.

Избирайки Motul 10W40 масла от нас, вие не само инвестирате в продължителността и ефективността на вашата кола, но и в качествен продукт, който осигурява надеждност и максимална защита. Не пропускайте да разгледате нашето портфолио от качествени продукти и се възползвайте от нашите атрактивни цени. Поръчайте сега и осигурете на вашия автомобил грижата, която заслужава!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95