5-те нужни автоаксесоара — Maxcar

5-те нужни автоаксесоара

Публикувано на: 2019-08-22 10:27:24
Категории : Любопитно

Към всеки автомобил има различни допълнения във вид на аксесоари, които всеки сам си преценява дали да използва или не. Все пак ние решихме да Ви представим 5-те нужни според нас. 

Летни щори

Много добър избор по време на летните горещини. Както знаем, когато навън е горещо, вътре в купето е много по-топло. За справяне с проблема, донякъде биха ни помогнали специалните щори, които да поставим на вратите, като така те не позволяват проникване на слънчевите лъчи в купето. В същото време, те пазят сянка и създават много по-приятна атмосфера за престой.

Ароматизатор овлажнител

Хубаво е когато в колата има приятно ухание и в същото време леко овлажнен въздух, особено през летните горещини, когато въздухът е сух. В момента на пазара има толкова много разновидности на аромати, че почти не съществува плод, чийто вкус да не е предложен във вид на ухание. В същото време, особено електронните варианти на ароматизаторите за коли са много ефективни и приятни устройства.

Навигационен дисплей

Високите технологии отдавна навлязоха и в автомобилната индустрия, предлагайки невероятни удобства и комфорт. Навигационният дисплей е един от тях и чрез него, с лекота можем да: 

  • проследяваме маршрута си;

  • виждаме къде се намираме в момента на картата;

  • получим информация в реално време, колко километра остава да изминем до зададената дестинация;

  • видим колко минути или часа ни остава да пътуваме до желаното място и т.н.

Управлението на навигационния дисплей е изключително интуитивно, благодарение на удобния му софтуер и тъчскрийн контрол. Така само с няколко докосвания на пръста, Вие проверявате интересуващите Ви данни и задавате крайна локация за достигане. От там нататък, системата извършва всичко автоматично и без ангажименти от Ваша страна.

ФМ модул

Той представлява малка електронна джаджа, която се включва в буксата за запалката и може безжично, посредством блутут технологията, да приема аудио сигнала от Вашия смартфон. После, тези сигнали ги излъчва на определена честота, на която трябва да настройте вградения си радио приемник. Така, той започва да приема тези сигнали и да възпроизвежда музиката на аудио-системата на автомобила. Тоест, Вие безжично можете да слушате музика от смартфона си, без да се налага да го свързвате където и да било.

Воден пистолет

Представлява устройство, приличащо на воден пистолет, но със специален накрайник отпред, позволяващ оформяне на подходяща струя и с вграден дозатор за почистващи препарати. Така чрез него и свързването му към чешмата, бързо и лесно ще измиете колата си, както при специализираните автомивки. Той осигурява различни опции, като регулиране мощността на струята, дозиране на препаратите и т.н.

Ние в онлайн магазина maxcar.bg също предлагаме доста голяма гама от аксесоари за автомобили на страхотни цени. Всеки от тях е с най-високо качество на производство и с гаранция. Също, за още по-голяма сигурност на клиентите ни, всеки от тях има възможността в 14 дневен срок след получаването на пратката, да я върне. Ето защо си заслужава да ни се доверите, особено и ако вземем под внимание десетките положителни мнения за нас от доволни клиенти в Интернет. Очакваме Ви!

Споделете тази публикация

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Вашата поръчка се обработва ...