В днешни дни се говори все повече за опазването на околната среда и вредите, които се причиняват от замърсяването ѝ. Рециклирането помага много за предпазването, като едни от устройствата, които могат да бъдат преработени, са акумулаторите. Когато те биват върнати, техните материали могат да бъдат повторно използвани, което е екологично и не се създава необходимост от производство на всички елементи. От онлайн магазин Maxcar изкупуваме акумулаторни батерии. 

Какви акумулатори подлежат на изкупуване от наша страна?

При покупка на нов акумулатор, ние можем да извършим изкупуване на стария ви, ако вие желаете. Запознайте се със следните особености:

  • връщането на батерията не е задължително да е със същия капацитет като на тази, която купувате;

  • на изкупуване подлежат всички видове оловни акумулатори, при покупка на нов на изкупна цена от 0.80 стотинки за килограм. Цените важат само на място в наш магазин с София

  • за да го предадете, не е нужно да изливате от него електролита. Ще го премерим и ще калкулираме цената за новия, като така спестявате при покупката;

  • при нас можете да ни докарате батерии, които са неупотребявани и са седяли дълго време забравени някъде;

  • Предлагаме разнообразни опции, защото извършваме изкупуване и на акумулатори за камиони, мотоциклети и каравани

В зависимост от големината и тежестта на устройството, което ще ни предадете, зависи и отстъпката, която ще получите при покупката на новата батерия. Рециклирането е важен процес, с който се избягват замърсявания на околната среда и вредите, които може да и бъдат нанесени.

Защо да изберете нас?

Ние сме магазин с дългогодишен опит в продажбата на части и аксесоари за автомобили. При нас можете да намерите различни по вид и характеристики артикули. Ние работим с оторизирани марки, които са доказани на пазара със своето качество и здравина при производство.

Нашите продукти са минали всички необходими тестове за издръжливост и безпроблемна работа. За нас е важно клиенти ни да бъдат доволни от закупените стоки, както и да им предоставяме различни начини за отстъпки от цената, като изкупуването на стари акумулатори.

Предоставяме ви и голяма свобода. Тези части може да не са използвани от много време, но това не е проблем за нас. При връщането на устройство, спрямо неговото тегло, ние ще ви направим отстъпка от цената на новото като по този начин целим да ви осигурим възможност за закупуване на висококачествен и бюджетен вариант.

Важно е да знаете, че осъществяваме изкупуване само срещу закупуване на нов. Предайте старата си батерия и закупете нова с отстъпка.

Разгледайте и нашия онлайн магазин, където ще откриете безброй възможности да подобрите работата на своето превозно средство, както и да се чувствате по-безопасно докато шофирате. Бъдете част от опазването на екологичното равновесие, като се доверите на Maxcar.

Оценете Отлични цени за изкупуване на акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 13 отзив/а

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95