Често задавани въпроси: 

Цените с ДДС ли са?

Да, абсолютно всички цени са с включен Данък Добавена Стойност! Това е изискване на закона в България.

Защо има такава голяма разлика в цените между вас и повечето търговци? Стоката качествена ли е?

В началната страница е поместен отговора на тези въпроси, като селектирате ЗАЩО?  с червени букви, точно до ДОСТАВКА. Нашата фирмена политика е да предлагаме всички продукти с по-малка надценка, с цел да минават по-големи обеми. Абсолютно всички стоки са или внесени от страни членки на ЕС или закупени от официалните дилъри за съответния продукт в България.

Какво точно имате в предвид, че при поръчка на стоки от различни групи за над 99 лева доставката до офис на Еконт е безплатна?

Примерно ако поръчате само масло за 98.90, ще трябва да заплатите доставка от 7.90 и общата сметка ще стане 104.80. Ако поръчате същото масло за 98.90, но добавите и една крушка от 2 лева, то тогава вашата кошница ще стане 100.90 и ще имате право на безплатна доставка.
Гумите и акумулаторите имат безплатна доставка до адрес в цялата страна независимо от стойността, количеството или на поръчката!

До какъв срок доставяте артикулите поръчани от по-малките населени места?

Според графика на куриерската фирма, но като цяло не би трябвало да отнеме повече от 2 работни дни след потвърждаване на поръчката. За всички областни градове доставката е на следващия ден, в случай че имате потвърдена поръчка до 14 часа в деня на поръчката.

Мога ли да ползвам за промоционални артикули, допълнителен код за отстъпка, който съм спечелил през Facebook игра или по някакъв друг начин през вашия сайт?

За съжаление не можем да си позволим да Ви дадем две намаления за една стока. Това, което трябва да направите е да прецените коя от двете отстъпки ще е по-изгодна за Вас и да изберете нея.

Мога ли да купя от вас резервни и едрогабаритни части, тъй като не ги намирам никъде в сайта?

Макскар предлага десетки хиляди артикули, които е много трудно да бъдат поместени в страницата на магазина. 
В момента можете да направите запитване за резервни и едрогабаритни части  по телефон, нашия онлайн чат, по Viber или да ни пишете мейл. На вашето запитване ще отговори специалист, който ще Ви направи оферта с цени и наличности.

Има ли отстъпки за по-големи количества?

В случай, че сте корпоративен клиент (фирма,сервиз, или друг вид организация която има коли), може да се обадите на посочените в сайта телефони и със сигурност ще направим всичко възможно, за да удовлетворим желанията ви и да работим заедно.

Ще получа ли документ за стоката, която съм закупил от вас?

Да, всяка продажба е съпроводена с данъчна фактура и фискален касов бон (освен в случите, когато плащането е направено по банков път). Можете да ни изпратите съответните данни по фактурата като коментар към всяка поръчка и/или да се свържете с Нас за допълнителни разяснения.

Как точно стои въпроса с гаранцията за акумулаторите?

На всеки един продукт в характеристиките му е описано какъв е срока на гаранцията. Реално с всяка поръчка на акумулатор получавате гаранционна карта, в която много детайлно са описани всички условия. Моля, прочетете ги много внимателно, тъй като има точки, които ако не се спазват гаранцията отпада. За съжаление повечето хора мислят, че акумулатора се слага, колата се кара и ако има проблем акумулатора се връща. Не е толкова просто. В срок от седем работни дни след закупуването на акумулатора, той трябва да се замери и сервиз да удостовери, че дадения акумулатор работи добре на дадената кола и тя го зарежда според изискванията на производителя. 
В повече от половината случаи, когато хората мислят, че акумулатора не работи, но реално проблема е в колата. Трябва да вземете документ от сервиза, който ви е направил заверката. В противен случай, гаранцията не важи! Всички документи трябва да се пазят и при проблем с акумулатора да се предоставят на Макскар.
Хубаво е да се знае, че тези условия са измислени и наложени от производителите и вносителите на акумулатори и Макскар е длъжен да се съобрази с тях. Само спазвайки ги можем да Ви дадем истинска, реална гаранция! Ако някой друг търговец Ви каже, че нямате нужда от тези заверки, вероятността да Ви заблуждава е 99%!

Оценете Често задавани въпроси от MAXCAR
Рейтинг 4.2 от 6 отзив/а

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95