Новини

Доставка

Уважаеми клиенти,

  За поръчка над 80 лева получавате безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна. Това се отнася за поръчка, комбинирана от всички групи, с изключение на гумите и акумулаторите.
  За тях получавате безплатна доставка, дори и да поръчате един брой независимо от стойността на поръчката (не важи за акумулатори с индустриално приложение и тежкотоварни машини, камиони, трактори).
При поръчки под 80 лева от останалите стокови групи, цената на доставката е 4.90 лева с ДДС за цялата страна.
  За варелите от 20,60 и 208 литра, резервните и едрогабаритни части, за акумулатори с индустриално приложение и тежкотоварни машини, камиони, трактори и мотоциклети, цените в сайта не включват доставка. 

  ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА И СРОК НА ДОСТАВКАТА:За поръчки, направени до 14:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден.
  Поръчки направени след 14:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден.
  Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от служител на Maxcar.bg, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка.
  Срокът за доставка за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е краят на следващия работен ден. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни.

  Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.
  Доставката включва поръчаната стока, фактура за юридическите лица, касова бележка при плащане в брой или с наложен платеж и опаковка на продуктите.
  В случай на липса на получател на посочения адреса, куриерът ще се свърже с вас по телефона, за да уговори второ посещение на същия адрес. В този случай не се допуска смяна на адреса за доставка.

  ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД: Всеки продукт, предлаган от Maxcar.bg, е закупен от официални дилъри в България и Европа и ние разполагаме с документи за произхода му. Целта ни е нашите цени да бъдат изключително конкурентни на тези в останалите онлайн магазини в България, което лесно може да се провери.

  ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ: За да поръчате продукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация. Maxcar.bg е регистриран като администратор по закона за защита на личните данни и ние ценим същите на потребителите, посещаващи нашия уеб сайт.

  РЕКЛАМАЦИЯ: Рекламация се предявява в случаите, когато доставената стока явно не съответства на заявената такава и това може да се установи чрез обикновения и преглед; когато стоката е повредена по време на транспортирането; рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.