Доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт за цялата страна или адрес в София при поръчка на обща стойност над 99 лева!

Цени на доставка

  • При поръчки над 99 лева получавате безплатна доставка до посочен посочен офис на Еконт в цялата страна.
  • За поръчки на обща стойност под 99 лева се заплаща доставка в размер на 7.90 лева с ДДС за цялата страна. Без значение дали е до адрес или офис на куриер.
  • Цената за доставка до адрес в България е фиксирана на цена от 7.90 лева.
  • Получаването на поръчки изпратени до магазините на MAXCAR.BG в София, Пловдив, Варна и Бургас е безплатно!
  • Варелите от 20, 60 и 208 литра, както и акумулатори с индустриално приложение (тежкотоварни машини, камиони и трактори) не се предлагат с безплатна доставка! Стойноста на доставката се изчислява и начислява допълнително в зависимост от теглото и габаритите на пратката. 

Доставки в София(град)

Доставките в рамките на София се правят от куриери на MAXCAR.BG. Всички поръчки на обща стойност над 99 лева имат право на безплатна доставка до адрес в рамките на града. Най-често се случват в рамките на същия или следващия работен ден в зависимост от часа на приемане на поръката и наличностите в склада на фирмата. 

Право на проверка на стоката при доставка!

При получаване на стоката от страна на клиента, същия винаги има правото на опция "преглед на пратка", преди да я заплати. В случай, че е допусната грешка от страна на Maxcar.bg и продукта е объркан или има транспортни повреди, клиента не е длъжен да приеме стоката. В такъв случай, трябва да се свърже с Maxcar.bg (sales@maxcar.bg) или на посочените телефони от сайта. Maxcar.bg се задължава в максимално кратък срок да замени грешно изпратената стока с избраната от клиента, като разходите по замяната на стоката за изцяло за сметка на Макскар-бг ООД. Рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.

Бърза доставка до два работни дни

За поръчки, направени до 14:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден. Поръчки направени след 14:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден. Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от служител на Maxcar.bg, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. Срокът за доставка от два работни дни за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е краят на следващия работен ден. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни. Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

Защита на личните данни

За да поръчате продукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация. МАКСКАР-БГ ЕООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 398538 от 26.02.2014 г.

Оценете Доставка от MAXCAR
Рейтинг 3.9 от 39 отзив/а

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95