Всички цени в магазина са в български лева и имат начислен данък добавена стойност!

Начини и условия за плащане

Наложен платеж при доставка с куриер

Плащането се осъществява в БРОЙ на куриера, който ще достави поръчаната от Вас стока. Заплащате само крайната стойност на вашата поръчка в сайта без допълнителни такси. Можете да проверите тази стойност в е-мейла, който Ви изпращаме като потвърждение на поръчката и да приготвите предварително нужната сума. Очаквайте телефонно обаждане за потвърждение на поръчката и допълнителни уточнения! 

Плащане по банков път

Ако искате да платите чрез банков превод, трябва да изберете този метод в менюто „Избери начин на плащане“  по време на попълването на поръчката. В края на процедурата ще се зареди страница с информация за нашата сметка.  Същата информация ще пристигне и като писмо в пощата, която сте посочили при регистрацията. Остава да платите сумата по сметката в удобен за Вас банков офис или да ни я преведете онлайн. Поръчката Ви ще бъде изпълнена, веднага след като парите постъпят в посочената сметка. Този вид плащане е по-бавен от другите, защото изисква технологичното време за превод на сумата и проверка на транзакцията. Очаквайте телефонно обаждане за потвърждение на поръчката и допълнителни уточнения! 

Нашата банкова сметка в лева:
Уникредит Булбанк
Титуляр: МАКСКАР-БГ ООД
IBAN: BG56UNCR70001522010930
BIC: UNCRBGSF

МАКСКАР-БГ ООД може да Ви издаде данъчна фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доствката. За тази цел трява да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържте с нас, ако имате затруднения или допълнителни въпроси. Очаквайте телефонно обаждане за потвърждение на поръчката и допълнителни уточнения!

МАКСКАР-БГ ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 398538 от 26.02.2014 г.

Плащане с Биткойн - спряно за неопредолено време

Вариант 1. Плащане към нашия портфейл. Направете своята поръчка и изберете "Платете с банков превод" (Препоръчително) , като метод на плащане. Ще се свържем с Вас за потвърждаване на поръчката и да уточним точна сума за превод в Биткойн. Тя се калкулира по моментния борсов курс на Bitstamp. След потвърждение на трансфера, ще изпратим поръчаната стока по куриер.

Това е сметката на MAXCAR.BG 

      1C6srsit31r3xECAr12GMxJfCwr9nhtZ1Q

1C6srsit31r3xECAr12GMxJfCwr9nhtZ1Q

Вариант 2. Плащане чрез BitPay. Изберете "Pay in Bitcoin" при когато правите поръчката си. Системата ще зареди прозорец генериран от БитПей, където ще има QR CODE с нужната информация за плащането: Сметка за превод, стойност на количката в биткойн и лева. Бъдете сигурни, че стоката, която поръчвате съответства на техническите изисквания на вашия автомобил. Можете да се консултирате с наш сътрудник на един от телефоните посочени в страницата преди на направите плащането. По този начин ще спестим допълнителни парични трансфери при промяна на продуктите.

 

 

Оценете Плащане от MAXCAR
Рейтинг 4.2 от 14 отзив/а

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95