За нас

Кои сме ние: 

Макскар.бг е основана в началото на 2014 година и основната дейност на фирмата е търговия с моторни масла, акумулатори, авточасти и консумативи.
Екипът на фирмата има дългогодишен опит в бранша и основната ни цел е да обслужваме клиентите си на изключително високо ниво, така че да им спестяваме време и пари.

По начало в този бизнес в България е възприето да се работи по нереално високи "клиентски" цени, което ние намираме за неправилно спрямо принципите на свободния пазар.
Фокусът на фирмата е върху крайния потребител, но естествено работим и с доста на брой корпоративни клиенти, сервизи и фирми от малкия и среден бизнес, на които предлагаме по-специални цени спрямо закупеното количество.

Защо да изберете нас:

  1. Екипът на фирмата има опит в бранша от 2002 година в търговията с авточасти.
  2. Смело твърдим, че имаме изключително високо обслужване на клиентите и екипът ни е квалифициран и ще покрие изцяло вашите нужди и търсения.
  3. Подбрали сме екип от 20 специалисти, които отговарят на специално изградени телефонни линии, това ни помага да отговаряме и да се свързваме с вас максимално бързо. Осигурили сме и допълнителни канали за комуникация като online чат, скайп, фейсбук,  вайбър и имейл, които постоянно се следят от нас, за да можем да сме полезни, където и да ни потърсите.
  4. За страната работим с куриерски компании. За София град наш специално обучен служител доставя стоката на пожелан от клиента адрес, като той може да монтира акумулатора ви още на място, за да ви улесним и спестим времето ви. За повече информация, моля вижте в меню доставки.
  5. Шестте ни магазина също са на Ваше разположение. В София град имаме изградени три обекта - Манастирски ливади, където минават онлайн заявките, Младост,  на Сливница 259, като последния обект освен магазин е и сервиз, в който сменяме масла и филтри на конкурентни цени. Вече можете да ни откриете и в градовете Пловдив, Бургас и Варна.
  6. Постоянно разширяваме асортимента си. Имаме по няколко стотици вида масла, акумулатори и течности. В края на миналата година стартирахме и модул за авточасти, като може да търсите продукти по номер на рама, което спестявате доста време и още по-важно, че така избора е много по-точен. Вече имаме и модул за стелки, където отново предлагаме широк асортимент, качествени продукти на добри цени. Към момента в сайта има над 500 000 артикула с гарантиран произход

Магазини

Maxcar Манастирски ливадигр. София, Манастирски ливади
Maxcar Младост 1гр. София, Младост 1
Maxcar Сливницагр. София, Сливница
Maxcar Varna гр. Варна
Maxcar Пловдивгр. Пловдив, Тракия
гр. Бургас, ул. Я. Комитов 16

Качество и произход на стоката

В началото към нас имаше големи съмнения за произхода и качеството на предлаганата от нас стока, поради ниските цени, които показваме.

С натрупване на клиентска база и теста на времето, хората вече масово разбраха, че при нас всичко е наред , просто продаваме на конкурентни цени.
Винаги може да проверите какви са цените на предлаганите от нас продукти във водещите онлайн магазини като амазон и ebay, след което ще се уверите, че реално това са цените на свободния пазар. В България може от скоро да са видими, но в западните ни съседи това е факт от години.
Към днешна дата вече имаме издадени към нас сертификати на водещи световни производители, които може да откриете по-долу.
Гарантираме, че цялата стока, която ние купуваме е само от водещи вносители в България с гарантиран произход, име и репутация изградена в България през последните 25 години

Сертификати

Сертификат БанерСертификат БардалСертификат МотулСертификат ОрбикоСертификат VALVOLINEMAXCAR.BG е член на GROUPAUTO

Къде отиваме:

Основната ни цел е да станем лидери в онлайн търговията в нашия бранш, предлагайки много високо ниво на обслужване, качествени стоки на добри цени и бърза доставка.
Не се спираме пред никакви предизвикателства, за да постигнем тази цел. Постоянно оптимизираме технически, търговски и комуникационни процеси, с цел да ви предложим по-високо ниво на обслужване и асортимент.
Няма как да постигнем това нещо без вашата помощ. Затова ви молим да ни изпращате вашите предложения, критики или каквото друго се сетите на нашия мейл - sales@maxcar.bgЕвропроект

Оценете За Нас от MAXCAR
Рейтинг 4.1 от 31 отзив/а

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95