Новини

За нас


   Ние от Макскар вярваме, че в бранша на авточастите и автоаксесоарите обслужването към крайния клиент все още не е достигнало необходимото ниво и качество.
   Причината, поради която направихме този сайт е да променим това, предлагайки качествени продукти, богат асортимент, конкурентни цени, флексибилно и бързо обслужване.
   Екипът на Макскар разполага с необходимия брой специалисти, които могат да ви осигурят най-иновативните и подходящи продукти и решения. Концепциите по отношение
на ценообразуване, дългосрочна стратегия и визия на онлайн магазина са създадени от хора, които имат опит и в други различни сектори. Идеята е да предложим комбинация от продукт и услуга, които ще удоволетворят изцяло желанията ви.

Как?
   Дългосрочната стратегия на Макскар е да изгради прозрачни отношения със своите клиенти, независимо от това дали са корпоративни или крайни потребители, какъв е обемът на поръчката или дестинацията на доставката. При нас няма да видите задраскани цени на повечето продукти, както и оцветени в червено специални промоционални предложения, тъй като в повечето случаи т. нар. "задраскани" цени не са актуални на пазара от доста време. В нашия онлайн магазин промоциналните цени ще бъдат наистина такива и ще са валидни за определени продукти, а не за почти целия ни асортимент.
   Положен е старателен интелектуален труд по отношение на изграждането на инфраструктурата и визията на самия сайт. Детайлно сме работили и по оперативната част, тъй като за нас най-важното е да правим това, което казваме. Винаги сме отворени към идеи от ваша страна, които смятате, че биха допринесли за подобряването на нивото на нашите услуги, комфорта на пазаруване в онлайн магазина ни или до по-продуктивното изпълнение на поръчките.

Какво?
   В нашия сайт ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. Това, което не можете да намерите при нас, са авточасти, гуми или други продукти втора употреба.
   Нашата компетентност и дългогодишен опит доказват, че винаги продуктите втора употреба излизат по-скъпи отколкото нови такива, било то и от по-нисък клас.
   Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули, голяма част от които не можем да поместим в нашия сайт. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля, оставете ни съобщение или ни потърсете на телефоните, посочени в сайта. Ние ще намерим тъсения от вас продукт, използвайки същия метод на ценообразуване както за артикулите в сайта и ще се свържем обратно с вас.
   Предлагаме широка гама от продутки на конкурентни цени. В случай, че намерите продукт на по-ниска реална клиентска цена от нашата, ние ще се постараем да ви дадем същата или по-добра такава, след което (при възможност) ще я оставим като базова в нашия магазин. По този начин вие ни помагате да бъдем конкурентни на пазара, за което ви благодарим.


София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432