Филтриране

Добавка за

Добавка за

Производител

Производител

Дестилирана вода

Съдържа 1 продукт.

Оценете Дестилирана вода от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 84 отзив/а

Това е вода, която е пречистена от всякакво съдържание на минерали и микроелементи. Употребява се за разреждане на течности, които участват в работата на двигателя и автомобила.

Видове употреба

  • Разредител на антифриз. При зимни условия и температури по нулата е важно да използвате охладителна течност, която не замръзва. Употребата на Антифриз е препоръчителна и през лятото, защото той има смазочни и противокорозионни свойства. Често тази течност се продава като концентрат, който трябва и е важно да се разреди в определено съотношение в зависимост от желаните качества. 
  • Добавка към електролита на акумулаторите. Когато нивото на киселината в кутията е намаляло и тя не покрива цялата площ на оловните клетки. Това се случва в работа при високи температури или натоварване. Често виновник за този проблем е и неизправна зарядна система, която презарежда батерията, а течността започва да кипи. Доливането е възможно само при модели, които имат винтови капачки на кутията. По-новите модели не разполагат с такива, защото изпаренията при тях са сведени технологично до минимум.
  • Като разредител на домашна ракия и всевъзможни произведения на дестилационното изкуство. Винаги можете да направите любимата напитка по-пивка, доливайки ненужно количество дестилирана вода. Така гарантирате на вашите гости чист вкус, който не добавя варовити нотки. Ще отстраните и неприятният хлорен финал. Внимание ! Употребата на спиртни напитки е несъвместима с шофиране на автомобил и способства за добро благосъстояние на контролните органи!
Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95