Филтриране

Активирани филтри:

  • Добавка за: AdBlue

Добавка за

Добавка за

Производител

Производител

AdBlue добавки

Има 17 продукта.

Оценете Добавки от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 230 отзив/а

Какво е Adblue

За постигане на високите екологични стандарти, повечето съвременни дизелови автомобили са оборудвани със система за третиране на отработените газове, наречена селективна каталитична редукция (SCR). Тази система използва технологията Adblue, известна още като „течност за дизелов ауспух“. Тази течност представлява нетоксична смес от добре пречистена урея (карбамид) и йонизирана вода, без характерни мирис и цвят, водоразтворима и безвредна за околната среда.

Какви проблеми решава добавката

Основната функция на AdBlue е улавянето на отработени газове и изхвърлено неизползвано гориво и превръщането им в безвредните за природата азот (N2) и вода (H2O) при излизането им от ауспуха. Използването на тази добавка цели намаляване на емисиите от азотни окиси и помага да се покрият строгите екологични стандарти, наложени от Европейския съюз (Euro 6). По този начин отрицателните ефекти върху природата от дизеловите автомобили се намаляват значително.

Как и кога да я използваме

Само дизеловите автомобили с такава технология имат нужда от зареждане с AdBlue. При ниски нива на течността автомобилът преминава в щадящ режим на движение, а при празен AdBlue резервоар няма да запали. Честотата на зареждане е според индивидуалния маниер на шофиране, но средния разход се движи между литър и литър и половина на 1000 км. Презареждането може да стане както при редовен технически преглед в сервиз, така и индивидуално от водача при необходимост. Във втория случай е препоръчително снабдяването с добавката от оторизиран представител за автомобилни консумативи като maxcar.bg, тъй като така се гарантира оригиналността на продукта и адекватната му пазарна цена.

Защо да изберем Maxcar.bg

Maxcar.bg е лидер на пазара за автомобилни части и консумативи в България повече от 5 години. Това се дължи на няколко основни фактора:

  • Голямо разнообразие от стоки с гарантиран произход на склад;

  • Добре разработена интернет страница с интуитивен дизайн;

  • Предоставяне на качествена консултация при всяка поръчка от учтив и технически грамотен персонал;

  • Бърза доставка до всяка една точка на България и ясно ценообразуване на таксата.

Избирайки ги за доставчик на всичко необходимо за превозното средство, клиентите им получават гаранция за отлично обслужване, прозрачни условия и най-доброто съотношение между цена и качество. Слоганът „Истински цени за истински хора“ обобщава в най-пълна степен причината за дългогодишното стабилно присъствие на Maxcar.bg българския пазар.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95