Магазините ни ще работят в петък - 24 май от 10 до 15 часа! (без Младост 1 - София) СЕДМИЧНАТА ОФЕРТА

Филтриране

Активирани филтри:

  • Добавка за: Бензин

Добавка за

Добавка за

Производител

Производител

Добавки за бензин

Има 14 продукта.

Оценете Добавки от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 230 отзив/а

На нашия пазар, се предлагат различни видове бензин.Различават се по ,октановото число и по различните химически съединения,които спомагат за по добра и чиста работа  на двигателя и цялата горивна система.

Как работят добавките за бензин

Някой бензиностанции предлагат горива със включени добавки,обикновено те са с по-скъпи.Но има много от  потребители, които залагат на сигурното и предпочитат да ги сипват сами към бензина.Има различни мнения по темата, за ефективността и нуждата от този тип продукти. 

Ние от Maxcar сме на мнение,  че с този тип химични съединения  трябва да бъдете внимателни и стриктно да следвате инструкциите на различните производители, за смесване и начин на употреба. По този начин ще сте сигурни, че ще получите максимална ефективност на продукта и няма да ви създаде проблем. 

Защо е препоръчителна употребата им - мнения от специалистите

Специалисти в тази област, съветват да се използват особено в случаите, в които не сме сигурни за произхода и качеството на горивото, което ни се налага да използваме. На всеки се е случвало особено на дълъг път да сипва от някаква местна бензиностанция .В тези случаи е   хубаво , да се сипят за да улеснят работата на двигателя и да прочистят от нагари, и запушвания.

Те спомагат, да се сведат до минимум ремонтите при дългогодишна употреба на автомобила, особено в градски условия.

Какво трябва да знаем при избора 

При избора трябва да съобразим, да отговаря на спецификацията на нашия автомобил.Всеки производител подробно дава описание в кой случаи и  при какви нужди може да се използват.

Добавките за бензина могат да бъдат:

  • почистващи - почистват силно замърсени горивни системи, инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за налягане от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите;

  • октаноповишаващи - те повишават мощността на автомобила, като същевременно не повишават разхода му;. 

  • влагоабсорбиращи - при наличието на високо ниво влажност на бензина е допустимо неговото замръзване или довеждане до  корозиране на компоненти в 

двигателя.Тази добавка абсорбира водата и защитава горивната система. 

Можете лесно да се ориентирате във продуктите които предлага maxcar.Както във цените така и към всеки продукт има подробно описание на горивните добавки и тяхното предназначение.Лесно и бързо ще поръчате  и ще доставим на желания от вас адрес.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95