Филтриране

Активирани филтри:

  • Добавка за: Дизел

Добавка за

Добавка за

Производител

Производител

Добавки за дизелово гориво

Има 41 продукта.

Оценете Добавки от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 231 отзив/а

Специфики на добавките за дизел

Те се различават според  предназначението им :

  • цетан-коректор повишават цетановото число на дизела.Това повишава възпламеняването му, което води до икономия и повишава екологичните показатели на автомобила;

  • смазващи - те предпазват горивната система от триене и амортизация, като смазват правилно компонентите в горивната система; 

  • антигел (против замръзване) - предпазват от замръзване при минусови температури и поддържат подходящата гъстотата на горивото, което е от изключителна важност за прецизната работа;

  • почистващи - изчистват отлаганията в цялата горивна система. С този вид  трябва да сте по-внимателни.

Защо е препоръчителна употребата им - мнения от специалистите?

Специалистите в тази област, препоръчват прибавянето им към горивото поради чувствителната работа на дизеловите горивни системи.

 Не еднотипното качество на дизела и промяната на външните климатичните условия, са предпоставка, работата на двигателя да бъде затормозена. Добавките са средство, което компенсира липсите и осигуряват ефективността,при  впръскване,възпламеняване, и при изгаряне. Спомагат за почистване, при по-стари автомобили с натрупани нагари и предпазват от замръзване и сгъстяване на горивото.

Maxcar съветва клиентите си с по стари автомобили, да бъдат внимателни при използването на почистващи добавки. Хубаво е там смесването да е постепенно и в по- малки количества за да не доведе до запушвания. 

Какво трябва да знаем при избора ?

Ние от Maxcar препоръчваме употребата на добавки и присадки за горива, като предлагаме на клиентите си  подробно описание на качествата и предназначението на всеки продукт..Съветваме клиентите, стриктно да спазват пропорциите за смесване с горивото.Това е важно, защото всеки продукт има съответната концентрация, при която производителя дава гаранция за правилно сработване и ефективност.

В нашия онлайн магазин, можете бързо да се ориентирате по цена и производител. Имаме подробно описание на всеки продукт, което ще ви помогне да се насочите към правилния избор. Ако възникнат въпроси, можете винаги да се обърнете към нас. Лесно ще закупите продуктите, които са ви необходими, а ние ще ви ги доставим, бързо и удобно до адреса който сте ни посочили.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95