На 4 март ще работят всички магазини без този в Младост. (от 10 до 15 часа) СЕДМИЧНАТА ОФЕРТА

Филтриране

Активирани филтри:

  • Добавка за: Масло

Добавка за

Добавка за

Производител

Производител

Добавки за горене на масло

Има 26 продукта.

Оценете Добавки от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 227 отзив/а

Те са със специален състав, който е предназначен да намали консумацията на масло, да увеличи компресията в цилиндрите, и да направи много други "добри дела" за бензиновите и дизеловите автомобили. Прибавяйки ги вие можете да спестите от скорошни ремонти.

Как работят

Основната задача, която си поставят производителите на тези продукти е да възстановят автомобилния двигател, който е с износени части, и да го доближат до  заводските параметри. Да намалят разхода, и да удължат живота на автомобила. 

Както показват резултатите от изследванията, някои от съставките също са в състояние да повишат ефективността..

Начин на употреба

По правило специфичният метод на приложение (дозировка, честота и др.) Е посочен от производителя в "Инструкции за употреба" на продукта, който трябва стриктно да се спазва.

 В зависимост от производителя, методите за употреба могат да се различават. За някои трябва да се прибавят на няколко етапа, за други веществото просто се сипва към маслото и т.н.

Защо е препоръчителна употребата им

Maxcar препоръчва употребата им защото:

  • ще намалят теча и разхода на масло при коли с голям пробег;

  • създават защитен слой и предпазват от термични претоварвания;

  • ще намали триенето на частите и укрепва повърхностите им.

  • стабилизиращи.  Такива добавки са проектирани да стабилизират вискозитета на маслото по време на нагряване, да предотвратят спад на налягането в системата за смазване.Също така  да намалят консумацията на масло, дим и шум на двигателя, а също така предотвратяват образуването на сажди в горивната камера.

Какво трябва да знаем при избора

В момента на пазара се  предлагат различни промивки и добавки за прибавяне  към горивото. Въпреки това, не всяко средство за защита може да се използва.  Неправилният избор може да повлияе негативно на работата на двигателя и в допълнение да доведе до сериозни проблеми. Следователно, когато купува определен тип продукт, от собственика на автомобила, се изисква добре да знае състоянието на двигателя .

Maxcar предлага широка гама добавки. Лесно ще ги откриете в нашия сайт, като бързо ще се ориентирате по цена и производител. Всички продукти имат подробно описание в кои от случаите, могат да се използват и в какви пропорции да бъдат прибавяни.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95