Филтриране

Активирани филтри:

  • Добавка за: Масло

Добавка за

Добавка за

Производител

Производител

Добавки за горене на масло

Има 26 продукта.

Оценете Добавки от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 231 отзив/а

Добавките за горене на масло са специализирани продукти, предназначени да подобрят работата на моторните масла и да удължат живота на автомобилния двигател. Предлаганите в нашия онлайн магазин Maxcar продукти са разработени със съвременни технологии за намаляване на разхода на масло и подобряване на общата производителност на двигателя. Използването им може да бъде ключово за поддържането на ефективна и икономична работа на вашето превозно средство.

Ключови предимства на добавките за горене на масло

1. Намаляване на разхода на масло - добавките ефективно снижават харченето на масло, което води до по-малки разходи за поддръжка и увеличаване на интервалите между доливките на масло.

2. Подобрена защита на двигателя - присадките в добавките създават защитен слой върху двигателните компоненти, което намалява износването и удължава живота на двигателя.

3. Подобрение на емисиите - редуцират изпусканите вредни емисии, като по този начин помагат за опазването на околната среда и съответствието с екологичните норми.

Избор на правилната добавка за вашето превозно средство

При избора не важно да се вземат предвид характеристиките и спецификациите на вашето превозно средство. В Maxcar предлагаме различни видове добавки, които отговарят на нуждите на разнообразни автомобили:

  • за леки автомобили – идеални за ежедневна употреба, тези добавки поддържат двигателя чист и ефективен;
  • за тежкотоварни и специализирани превозни средства – подходящи за превозни средства с високи изисквания към производителността и дълготрайността на двигателя.

Разгледайте нашите добавки за масла и намерете продукти, които не само подобряват производителността на вашите моторни масла, но и предотвратяват скъпоструващи ремонти. Нашият асортимент е специално селектиран, за да осигури максимална защита и оптимална работа на вашите двигатели. Инвестирайте в качествени продукти, които ще намалят разхода на масло и ще продължат живота на вашите превозни средства.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95