Филтриране

Добавка за

Добавка за

Производител

Производител

Течности за чистачки 

Има 16 продукта.

Оценете Течност за чистачки от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 77 отзив/а

Доста често през лятото неопитните авто-водачи използват вода, като почистващ препарат за чистачките, а не специална течност. Това може да доведе до появата на замърсяващи частици, които е трудно да се забележат през нощта и привечер, но да се окажат фактор, намаляващ видимостта на пътя, което е предпоставка за създаване на ПТП. В по-долните редове ще се опитаме накратко да разгледаме видовете почистващи за предното стъкло препарати и за какво да внимаваме при избора.

Видове и спецификации

На пазара към момента съществуват летни и зимни течности за чистачки, отличаващи се по температурата на замръзване. Другите разпространени типове с различни цветове са просто маркетингов ход на търговците. Общо взето разликата между двете се крие в съдържанието на спирта - в летните това количество е по-малко, а в зимните повече.

На пазара се предлагат и т.н. всесезонни препарати под формата на концентрат за разреждане с вода, в зависимост от климатичните условия на средата на употреба. Все пак, за да има ефект от продукта е необходимо внимателно да четете препоръчителното съотношение на водата в концентрата и да не прекалявате с нея.

Какво трябва да знаем при избора

Продуктът за лятото е нужно да не е с остра миризма. Експертите препоръчват да избягвате вариантите с остри миризми, защото те са вредни за здравето и покритието на боята. Също така се препоръчва да обръщате внимание не само на достъпността, но и на качеството. То е добро, когато няма странични въздействия върху гумените уплътнения и боята на превозното средство. За това залагайте само на доказалите се във времето брандове.

При избора на зимен концентрат е нужно да се съблюдава съотношението на спиртното съдържание да отговаря на препоръките на разработчика и в никакъв случаи да не се използва в чист неразреден вид. Отделно обръщайте внимание на съдържанието. Често в подобни продукти се използва спирт, като изопропанол и етанол, които всъщност са безвредни за човешкия организъм, но в случай, че присъства метилов спирт може да възникнат усложнения, като загуба на зрението в случай на попадане в очите или отравяне. Бъдете внимателни!

Защо да изберете нас

Защото ние гарантираме с името си оригиналния произход на стоките и:

  • бързо и професионално обслужване;

  • кратки срокове за доставка;

  • атрактивни ценови предложения;

  • висококвалифицирани онлайн-оператори за въпроси и отговори;

  • бърза обработка на заявките;

  • оптимизирана за мобилните устройства уеб-платформа.


Тези и още куп други изгодни предложения ви очакват само тук, така че възползвайте се и няма да съжалявате!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95