Течности за чистачки - зимни и летни - на супер цени — Maxcar

Също може да разгледате:

Има 13 продукта.

 • 3.99

  Течност за чистачки -60°C 1 л.

  3,99 лв
  Не е наличен
 • 4.9 Наличен
  Изгодно!

  Течност за чистачки Wynn’s Anti-Insect...

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: • Отстранява насекоми, мазни натрупвания и нечистотии от предното стъкло и фаровете.• Не поврежда боята или гумените изделия.• Не оставя бели петна върху боята (купето).• Не оставя отразяващ филм върху стъклата.• Поради високата си концентрация само малко количество от продукта се разрежда с вода. Разрежда се 1:20 - Лятна течност с...

  4,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 4.9 Наличен

  Течност за чистачки NORTH -60C 1L

  Произведена на базата на етилов алкохол. Разтваря и премахва отлаганията от мръсотия, соли и насекоми. Не уврежда чистачките и гумените уплътнения. При разреждане 1:1 осигурява студозащита до -20°С

  4,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 6.9 Наличен

  Течност за чистачки HEPU -60°C 1 л.

  6,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 6.9 Наличен

  Течност за чистачки BARDAHL -60°C 1 л.

  6,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 9.9 Наличен
  Изгодно!

  Лятна течност за чистачки NORTH 5L

  Ароматизирана лятна течност за чистачки. Готова е за употреба.

  9,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 9.9 Наличен

  BMW Genuine Windscreen Wash Clean Antifreeze 1L

  BMW Genuine зимна течност за чиатачки - концентрат за почистване на автостъкла, предотвратява замръзването на уредбата за миене на стъкла. Подходящ за широко разпръскващи дюзи. Защита от замръзване до -63 °C (неразреден). 1л.

  9,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 10.8 Наличен

  Лятна течност за чистачки BARDAHL 5L

  Лятна течност за чистачки, готова за употреба. Не съдържа метанол. Обезмаслява, почиства и отстранява насекоми. Безопасна за уплътненията и гланца на боята. Одорирана с аромат на горски плодове. Цвят лилав.

  10,80 лв
  Купи
  Наличен
 • 14.9 Наличен

  Motul Vision Classic 5L Течност за чистачки -20C

  Готова за ползване течност за чистачки. Готова за използване формула за улеснение. Премахва мазнините и мръсотията от предното стъкло. Изсъхва и не оставя следи. Защита против замръзване на системата и резервоара.

  14,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 14.9 Наличен
  Изгодно!

  Готова течност за чистачки NORTH -20C 5L

  Произведена на базата на етилов алкохол. Разтваря и премахва отлаганията от мръсотия, соли и насекоми. Не уврежда чистачките и гумените уплътнения. Осигурява перфектна видимост.

  14,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 19.9 Наличен

  Течност за чистачки NORTH -60C 5L

  Произведена на базата на етилов алкохол. Разтваря и премахва отлаганията от мръсотия, соли и насекоми. Не уврежда чистачките и гумените уплътнения. При разреждане 1:1 осигурява студозащита до -20°С. Туба от 5 литра.

  19,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 29.9 Наличен

  Течност за чистачки HEPU -60°C 5 л.

  29,90 лв
  Купи
  Наличен
 • 35.9 Наличен

  BMW Genuine Windscreen Wash Clean Antifreeze 5L

  BMW Genuine зимна течност за чиатачки - концентрат за почистване на автостъкла, предотвратява замръзването на уредбата за миене на стъкла. Подходящ за широко разпръскващи дюзи. Защита от замръзване до -63 °C (неразреден). 5 литра.

  35,90 лв
  Купи
  Наличен
Показани 1 - 13 от 13 продукти
Оценете Течност за чистачки от MAXCAR.BG
Оценка 4.48 от 42 отзива

Течности за чистачки 

Доста често през лятото неопитните авто-водачи използват вода, като почистващ препарат за чистачките, а не специална течност. Това може да доведе до появата на замърсяващи частици, които е трудно да се забележат през нощта и привечер, но да се окажат фактор, намаляващ видимостта на пътя, което е предпоставка за създаване на ПТП. В по-долните редове ще се опитаме накратко да разгледаме видовете почистващи за предното стъкло препарати и за какво да внимаваме при избора.

Видове и спецификации

На пазара към момента съществуват летни и зимни течности за чистачки, отличаващи се по температурата на замръзване. Другите разпространени типове с различни цветове са просто маркетингов ход на търговците. Общо взето разликата между двете се крие в съдържанието на спирта - в летните това количество е по-малко, а в зимните повече.

На пазара се предлагат и т.н. всесезонни препарати под формата на концентрат за разреждане с вода, в зависимост от климатичните условия на средата на употреба. Все пак, за да има ефект от продукта е необходимо внимателно да четете препоръчителното съотношение на водата в концентрата и да не прекалявате с нея.

Какво трябва да знаем при избора

Продуктът за лятото е нужно да не е с остра миризма. Експертите препоръчват да избягвате вариантите с остри миризми, защото те са вредни за здравето и покритието на боята. Също така се препоръчва да обръщате внимание не само на достъпността, но и на качеството. То е добро, когато няма странични въздействия върху гумените уплътнения и боята на превозното средство. За това залагайте само на доказалите се във времето брандове.

При избора на зимен концентрат е нужно да се съблюдава съотношението на спиртното съдържание да отговаря на препоръките на разработчика и в никакъв случаи да не се използва в чист неразреден вид. Отделно обръщайте внимание на съдържанието. Често в подобни продукти се използва спирт, като изопропанол и етанол, които всъщност са безвредни за човешкия организъм, но в случай, че присъства метилов спирт може да възникнат усложнения, като загуба на зрението в случай на попадане в очите или отравяне. Бъдете внимателни!

Защо да изберете нас

Защото ние гарантираме с името си оригиналния произход на стоките и:

 • бързо и професионално обслужване;

 • кратки срокове за доставка;

 • атрактивни ценови предложения;

 • висококвалифицирани онлайн-оператори за въпроси и отговори;

 • бърза обработка на заявките;

 • оптимизирана за мобилните устройства уеб-платформа.


Тези и още куп други изгодни предложения ви очакват само тук, така че възползвайте се и няма да съжалявате!

Още

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

София, Люлин 2, бл. 276

0895 95 40 60

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60