Филтриране

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Porsche

Porsche

Масла VW 504.00

Има 33 продукта.

Оценете VW 504.00 от MAXCAR
Рейтинг 4.8 от 176 отзив/а

VW 502.00  VW 505.00  VW 505.01  VW 506.00  VW 506.01  VW 507.00  ВИЖ ВСИЧКИ

В днешно време превозните средства се нуждаят изключително много от наистина качествени смазочни материали, които да осигурят необходимата защита на прекомерно натоварения мотор. Ако притежавате автомобил работещ с бензинов двигател отговарящ на изискванията за Euro IV от VAG групата можете да изберете масло VW 504.00 от огромния асортимент, който Ви предлага Maxcar.

За какви двигатели се използват

 Да подмените навреме моторното масло е много важно. Това е един от най-важните фактори, който играе най-важната роля за състоянието на вашия автомобилен двигател. Когато Вие удължавате прекомерно пробега си и не го сменяте, когато трябва могат да настъпят необратими промени, и силно износване на Вашиямотор. Към днешна дата автомобилите са силно натоварени, което определено води до голяма промяна в свойствата на смазочния материал и неговото стареене, което се дължи на химически промени, които биват породени от работната температура на двигателя, попадане на гориво и вода, смесване с отработили вредни газове, сажди, серни съединения и др. Моторните масла VW 504.00 са подходящи за автомобили с бензинов двигател, отговарящ на нормите за вредни емисии Euro IV. Те наследяват спецификациите VW 503.00 и VW 503.01.

За какви коли тя е актуална

 VW 504.00 са с удължен пробег и високи интервали на обслужване за бензинови агрегати, чиито норми за вредни емисии отговарят на Евро IV. Огромната и бързоразвиваща се компания Volkswagen въвежда и препоръчва собствена спецификация за масла в своите мотори, приложима за всички модели от VAG групата: 

  • Volkswagen;
  • Audi;
  • Skoda;
  • Seat.

Защо е необходима тази спецификация

За един автомобилен мотор най-добрият начин за намаляване на триенето на отделните му елементи е смазочният материал. Той осигурява най-добрата протекция на двигателя от стареене и подобрява оптимално работните условия за автомобила. Смазочните материали се различават по различни физически характеристики, тяхното съдържание и сложната технологията на различните добавки. Изборът на подходящият за Вашият автомобил винаги трябва да се ръководи в съответствие с препоръките на производителя и от вида на предлаганото полезно действие. Спецификациите за масла въведени от производителите на Volkswagen, ще Ви помогнат в избора на правилното за Вашия двигател. С него Вие ще повишите не само живота но и качеството на използвания от Вас автомобил от VAG групата. 

Защо да изберете Maxcar.bg

 Разгледайте най-изгодните ценови оферти и специални предложения в Maxcar.bg. Изберете качеството за Вашият автомобил. При нас ще откриете огромен асортимент от продукти, от които можете да избирате. Ако обичате Вашата кола изберете Maxcar.bg защото:

  • Предлагаме качествени продукти;
  • Постоянно разширяваме нашият асортимент от арикули;
  • Нашите служители са добре обучени и безплатно Ви помагат да направите правилния избор;
  • Лесно, бързо и удобно избирате сред разнообразието от артикули, чрез специалните  филтри по категории;
  • Вие имате възможността да се възползвате от опцията експресна доставка, както и от безплатна такава с поръчка над 99 лв.
Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

  • Доставка от 6.90 лева