Филтриране

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Renault, Dacia

Renault, Dacia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Масла VW 505.01

Има 48 продукта.

Оценете VW 505.01 от MAXCAR
Рейтинг 4.8 от 212 отзив/а

VW 502.00   VW 504.00  VW 505.00  VW 506.00  VW 506.01  VW 507.00  ВИЖ ВСИЧКИ

За добрата защита на прекомерно натоварения мотор Вашите превозните средства се нуждаят изключително много от най-добрите смазочни материали, които да допринесат за това. VW 505.01 са специално създадени за дизелови турбо двигатели с помпа-дюза и комънрейл V8. Отговарят на ACEA B4 и SAE 5W-40. Такива можете да изберете сред изключително богатия асортимент, който Ви предлага Maxcar.

За какви двигатели се използват

От огромно значение е това да подменяте Вашето моторно масло своевременно. Това е един от най-важните фактори, по който би могло да се съди за състоянието на вашия автомобилен двигател. Когато Вие удължавате пробега си и същевременно не го сменяте, когато трябва могат да настъпят неприятни и необратими промени, както и значително износване на Вашия мотор. В съвременния свят автомобилите са доста натоварени, което определено води до голяма промяна в свойствата на смазочния материал и неговото стареене, дължащо се на редица фактори като:
химически промени, които биват породени от работната температура;
попадане на гориво и вода;
смесване с отработили вредни газове, сажди, серни съединения и др.
Моторните масла VW 505.01 са специално създадени за VW турбодизелови двигатели с помпа-дюза и за двигатели V8 Комънрейл турбодизел. Отговаря на ACEA B4 SAE 5W-40 спецификации.

За какви коли тя е актуална

VW 505.01 са предназначени за дизелови мотори, турбодизелови двигатели с помпа-дюза и за такива с V8 Комънрейл турбодизел. Компанията Volkswagen въвежда и препоръчва собствена спецификация за масла в своите мотори, приложима за всички модели от VAG групата:

  • Volkswagen;
  • Audi;
  • Skoda;
  • Seat.

Защо е необходима тази спецификация

Моторът на автомобила е една от най-важните негови елементи и най-добрият начин да запазим неговият живот по-дълго време както и да се намали триенето на отделните му елементи е редовната смяна на смазочният материал. Той осигурява най-добрата защита на мотора от стареене и подобрява оптимално работните условия за автомобила. Смазочните материали се различават по различни физически характеристики, тяхното съдържание и сложната технологията на различните добавки. Изборът на подходящият за Вашият автомобил задължително трябва да е съобразен с препоръките на производителя и от вида на предлаганото полезно действие. Спецификациите за масла въведени от производителите на Volkswagen, ще Ви помогнат в избора на правилното за Вашия двигател. С него Вие ще повишите не само живота но и качеството на използвания от Вас автомобил от VAG групата.

Защо да изберете Maxcar.bg

В Maxcar.bg Вие можете да избирате сред най-богатият асортимент от двигателни смазочни материали за Вашия автомобил, на изключително достъпни цени. Ние притежаваме собствена сервизна база, в която нашия специално обучен екип може да подмени Вашите автомобилни масла, филтри и охладителна течност, също така да направи проверка на Вашия акумулатор.
Не се колебайте да потърсите нашата помощ и професионален съвет, когато имате колебания или въпрос, на който не можете да си отговорите. Изберете Maxcar.bg защото с нас е:

  • Лесно;
  • Бързо;
  • Достъпно.
Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

  • Доставка от 6.90 лева