Филтриране

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

BMW, MINI

BMW, MINI

Ford, Volvo, Land Rover

Ford, Volvo, Land Rover

Peugeot, Citroen

Peugeot, Citroen

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Fiat, Alfa-Romeo, Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

General Motors, Opel, Chevrolet

General Motors, Opel, Chevrolet

Porsche

Porsche

Масла VW 507.00

Има 35 продукта.

Оценете VW 507.00 от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 159 отзив/а

VW 502.00  VW 504.00  VW 505.00  VW 505.01  VW 506.00  VW 506.01  ВИЖ ВСИЧКИ

Всички съвременни превозни средства се нуждаят от добра протекция за прекомерно натовареният мотор. За тази задача е необходимо да му осигурите най-добрите смазочни материали, които да допринесат за това. VW 507.00 са подходящи за Евро 4 двигатели. То покрива голяма част от VAG групата, дизелови мотори с удължен пробег от 2000 година насам! Такива можете да изберете сред изключително богатия асортимент, който Ви предлага Maxcar.

За какви двигатели се използват

Всяко едно моторно масло иска редовна смяна. Това е един от най-важните фактори, по който би могло да се определи състоянието на вашия автомобилен двигател. Когато Вие удължавате пробега си и същевременно не го сменяте, когато е указано могат да настъпят неприятни и необратими повреди, както и значително износване на Вашия мотор. В съвременния свят автомобилите са доста натоварени ежедневно, което неминуемо води до голяма промяна в 

свойствата на смазочния материал и неговото стареене, дължащо се на редица фактори като:

  •  химически промени, които биват породени от работната температура;

  •  попадане на гориво и вода;

  •  смесване с отработили вредни газове, сажди, серни съединения и др. 

VW 507.00 е спецификация за Low SAPS масла, които са подходящи за Евро 4 двигатели. Може да се прилага се при двигатели "unitary injector pumps" и "Помпа-дюза". Това изключва V10, R5 двигатели и автомобили без монтиран DPF  филтър (така нареченият филтър за твърди частици). 

За какви коли тя е актуална

 Компанията Volkswagen въвежда и препоръчва собствена спецификация за масла в своите двигатели, приложима за всички модели от VAG групата: 

  • Volkswagen;

  • Audi;

  • Skoda;

  • Seat.

Защо е необходима тази спецификация

За един автомобил е важно да притежава добре обслужван мотор. Най-добрият начин да запазим неговият живот по-дълго време както и да се намали триенето на отделните му елементи е редовната смяна на смазочният материал. Той осигурява най-добрата защита на двигателя от стареене и подобрява оптимално работните условия за автомобила. Смазочните материали се различават по различни физически характеристики, тяхното съдържание и сложната технологията на различните добавки. Изборът на подходящият за Вашият автомобил задължително трябва да е съобразен с препоръките на производителя и от вида на предлаганото полезно действие. Спецификациите за масла въведени от производителите на Volkswagen, ще Ви помогнат в избора на правилното за Вашия мотор. С него Вие ще повишите не само живота но и качеството на използвания от Вас автомобил от VAG групата. 

Защо да изберете Maxcar.bg

В Maxcar.bg Вие ще намерите най-богатият асортимент от двигателни смазочни материали за Вашия автомобил, на изключително достъпни цени.  Внимателно разгледайте изключително изгодните ценови оферти и специални предложения в Maxcar.bg и улеснете Вашето търсене с специално създадените за целта категорийни филтри, защото с тяхна помощ Вие бързо ще намерите правилното за Вас двигателно масло.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

  • Доставка от 6.90 лева