Категории

Назад

    • Xenon крушки

Филтриране

Технология на крушката

Технология на крушката

Стандарти за крушки

Стандарти за крушки

Напрежение

Напрежение

Производител

Производител

Xenon крушки

Има 23 продукта.

Оценете Xenon крушки от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 101 отзив/а

Автомобилът е част от живота на почти всеки човек. С него се осъществява от точка А до точка Б по всяко време. Той е ваш верен приятел. За безопасността по време на шофиране е важно да разполага с добре работещи фарове. За тяхната осветеност са нужни силни и качествени крушки. Ксенонът е сред най-подходящите варианти.

Това е вид светещо тяло, което излъчва силна и интензивна светлина и е икономично от гледна точка на използвана енергия. Ксенонът е с по дълъг живот, което води и до по-рядка смяна. Ние от онлайн магазин Maxcar представяме различни видове крушки xenon, които можете да намерите в нашия каталог.

Видове, които можете да намерите на Maxcar.bg

Ксеноновите крушки, са осветителни тела за фарове, които излъчват силна светлина, с което осветяват пътя на водача на колата, много добре. Според характеристиките им, те биват: 

  • технология –  тя е xenon. Нарича се така, защото във вътрешността на крушката с технология ксенон се намира такъв газ, който се възпламенява от нажежената жичка, като излъчва силна бяла светлина. Благодарение на него се достига до по-голямо светлоотделяне и осветяване на пътят на водача на автомобила;
  • стандарти за крушки – те са D1S, D2R и D2S;
  • напрежение – 12/24V;
  • производител – ние работим с утвърдени фирми за производство на крушки. Сред тях са Hella, Osram, Philips и Starline. Едни от най-желаните от вас xenon крушки са със сила на осветеност 6000к и 55W.

Съществуват и биксенон, който осигурява двойна осветеност – както близка, така и далечна. За да изберете подходящите ксенон осветителни тела, посетете нашия каталог и се консултирайте със специалистите ни за повече информация относно артикулите.

Защо ксеноновите крушки са по-добри от халогенните?

Ксеноновите крушки предлагат по-силна и по-широка светлина, което подобрява видимостта на шофьора. Също така те имат по-дълъг живот и по-ефективна консумация на енергия.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95