Радиатор - воден

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.


За правилната работа на един автомобил и дългото му експлоатиране е важно всяка една част да бъде изрядна. Има такива, които са второстепенни и изправността им не касае цялостната работа на колата, но има и такива, като радиаторите, които от съществено значение.

В онлайн магазин Maxcar ви предлагаме да закупите автомобилен радиатор с високо качество и на достъпни цени.

Какво представлява и за какво служи радиаторът в колата

Това е важен компонент от охлаждащата система, разположен в двигателното отделение и благодарение на наличието му, двигателят се охлажда. 

Ролята му за изправното състояние на колата е огромно поради факта, че по време на движение, особено на по-мощните и нови модели, се отделя голяма топлина. Отделните части и двигателят в частност, се загряват и при липса на охладител, могат да прегреят и да се повредят.

Този компонент е топлообменник, изработен от метал, закрепен чрез тръби за двигателя, а във вътрешната му част се намира голямо количество антифриз. Задейства се след стартиране на двигателя, разработване на автомобилната водна помпа, циркулиране на антифриза и достигане до най-оптималната работна температура – 90 градуса. 

Какви видове предлагаме в Maxcar

В нашия онлайн магазин предоставяме оптимизирана търсачка, която дава възможност за лесно и бързо намиране на търсените от вас компоненти за кола, в това число и радиатори. Показването на наличните варианти се случва след попълване на следните критерии от ваша страна:

  • Марка на колата;

  • Модел;

  • Година на производство;

  • Тип на двигателя;

  • Мощност;

  • Кубатура;

  • Цилиндри;

  • Тип на горивото – освен основните дизел и бензин, ние предоставяме и възможност за избор на авточасти за електрически автомобили.

В случай че не сте сигурни за някои от исканите данни, можете да ги откриете в талона на колата или да потърсите радиатор за вашата кола чрез въвеждане номера на шасито ѝ.

При нас може да откриете качествени радиатори, изработени от първокласни материали – охладителят от издръжлива пластмаса, а самия топлообменник – от алуминий. В зависимост от изпълнението на охладителя, можете да избирате модели измежду запоени охлаждащи ламели или такива с бързи конектори. 

За всеки един от избраните артикули, вие ще получите гаранционен срок, от който да се възползвате при налична повреда, независеща от вас.

 
Оригинални авточасти за други автомобили

Оценки и Отзиви