Списък на продукти по производител Noco

Зарядни и бустери NOCO

Зарядни и стартови бустери NOCO

Проектирани и конструирани в САЩ. Над 100 години американска изобретателност и визия.

NOCO твърдо вярват, че успехът се движи от иновациите и вниманието към детайла. Вътрешните екипи за промишлен дизайн, машинно и електротехническо инженерство и усъвършенствани тестове само надраскват повърхността на това колко дълбоки са техните иновации. От енергоспестяваща верига и софтуерен дизайн до оптимизирани производствени операции, NOCO винаги подобряват и издигат нещата на следващото ниво. 

Един от честите проблеми при превозните средства се появява при стартирането, особено, когато акумулаторът е вече за смяна. При ниските температури също изникват затруднения при запалването на мотора или автомобила. Съвременната технология се е погрижила за изработката на уред, с който запалването на средството ви за придвижване ще се осъществи лесно и ще осигури максимален комфорт. Noco представлява стартово устройство, изградено с енергоспестяващи компоненти и софтуерен принцип, осигуряващи boost технология за оптималното използване при всякакви метеорологични условия.

Какво представлява литиево-йонното стартово устройство?

При ежедневната употреба на безкабелни уреди като телефон, автомобил, дори и смарт часовниците, е необходимо да си осигурим максимално време на ползване. Преносимите батерии на Noco са изработени от високо технологични материали, подходящи при ежедневна употреба. Дизайнът и преносимата способност осигуряват гъвкавост и оптимизация при работа. Съобразени са с 12 волтови и 24 волтови уреди, като имат и самозареждаща се функция около 2 процента на месец, при съхранение на подходящо място. Noco разполага с продукти, към които има и прикрепен фенер, за употреба при различни времеви условия.

Стартови устройства в раздела

Noco предоставя широка гама от различни jump starter уреди за вашето возило. Ето някои от тях: 

  • Gb40 — дава възможност да заредите отслабнала батерия за кратко време;
  • Gb70 — осигурява бързо зареждане на 12-волтови устройства като инвертори и помпи за гуми;
  • Gb251 — подходящ бустер за автобуси, дизелови и бензинови автомобили и мотори;
  • Gb500 — бустери за пътни и морски превозни средства, мотоциклети, както и промишлени машини;
  • Genius — charging варианти като genius 10 и genius 5 зареждат оловно-киселинни автомобили.

Noco осигурява модели с възможност за над 50000 зареждания и 2000 стартирания.

Направете стартирането лесно и безопасно: Бустери Noco от Maxcar за безгрижни пътувания!

Онлайн магазинът на Maxcar предоставя възможно най-оптималните продукти за вашите превозни средства и други видове съоръжения. Налични са и други артикули за допълнителна поддръжка и подобряване, които може да изберете според интересите и нуждите си. Продуктите са изработени с високо качество и се предлагат на достъпни цени. Технологичните модели на Noco предоставят широка гама от преносими машини за най-различни предпочитания. Затова не се бавете и избегнете подмяната на батериите и постоянното чакане.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95