Моторните масла са с гарантиран произход!

file.jpg

 

Напоследък често попадаме на коментари под нашите реклами, че моторните масла, които предлагаме са прекалено евтини за да са оригинални. В повечето случаи тези злословия идват от наши преки или непреки конкуренти. Ние от MAXCAR.BG решихме да предизвикаме открито тези хора.

Уважаеми Конкуренти, готови ли сте да спечелите 1000 лева и морално удовлетворение?

MAXCAR предлага награда от 1000 лева на всеки, който докаже, че някой от продуктите предлагани от фирмата не е оригинален, реплика или казано по друг начин – менте.

Каква е процедурата?

Всеки, който се съмнява в произхода на стоките (ще го наричаме ИЩЕЦ) и по-конкретно на моторните масла, може да се чувства поканен в нашия офис във всеки един момент. Тук двете страни ще подпишат договор, който описва условията на споразумението и ще бъде нотариално заверен.

Условия на споразумението:

Ищецът има правото да избере произволна марка моторно масло от склада ни. В присъствието на двете страни тубата на въпросното моторно масло ще бъде опакована и запечатана със стикери-пломби. Заедно ще я пратим по куриер до компанията производител за становище. Разходите по покупката, доставката, юридическата документация и цената на лабораторния анализ е редно да бъдат поети от страна на Ищеца.

 - В случай, че становището на производителя е, че маслото НЕ Е ОРИГИНАЛНО, MAXCAR.BG се задължава да изплати 1000 лева в брой на ищеца и ще възтонови всички разходи за анализ, транспорт и др.

 - В случай, че становището на производителя е, че маслото Е ОРИГИНАЛНО, тоест е произведено от фирмата и отговаря на спецификациите, които са вписани на етикетите, Ищеца се задължава да изсипе въпросната туба моторно масло върху главата си. Поемаме ангажимент да подсигурим очила за безопасност. MAXCAR.BG си запазва правото да заснеме това действие и да го използва за рекламни или други цели.

Подобно предложение имаме и към всички, които твърдят, че продаваните от нас акумулатори на Johnson Controls – VARTA и BOSCH са произведени в Турция или не са оригинални. В случая експертизата може лесно и бързо да се направи от представителя на компанията в България.

MAXCAR.BG благодари на всички свои клиенти за доверието! Заявяваме, че приоритет за нас е да Ви осигуряваме качествени стоки, обслужване и възможно най-добри цени за всички предлагани от нас продукти. Заявяваме категорично, че предлаганите от нас стоки са оригинални. Ако някой ден се установи, че в магазина ни е постъпил продукт реплика, това със сигурност не е с наше знание или съгласие и е въпрос на подвеждане от страна на наш контрагент. На този етап нямаме никакви основания да се съмняваме в подобен прецедент.

Поздрави,

Дамян Ганчев
(Търговски директор на MAXCAR.BG)

  

  

Оценете Гарантиран произход от MAXCAR
Рейтинг 3.1 от 18 отзив/а

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95